Haberler

Bosch Entegrasyon İş Ortağı Programı Video Gözetim Ürünlerinin Birlikte İşlerliğinin...

Program, Bosch video gözetim ürünlerinin farklı markalara ait çözümlerce desteklenmesini sağlamak üzere iş ortaklarına güçlü geliştirme araçları ve özel kaynaklar sağlıyor.

Program, Bosch video gözetim ürünlerinin farklı markalara ait çözümlerce desteklenmesini sağlamak üzere iş ortaklarına güçlü geliştirme araçları ve özel kaynaklar sağlıyor. Yeni bir web portalı ve çözüm danışmanı, sistem entegratörlerin uyumlu yazılımlar ve video gözetim projeleri için doğru ürünler tanımlamalarına yardımcı oluyor. Böylece son kullanıcıların Bosch IP video gözetim cihazlarını güvenlik denetimi ihtiyaçlarına en iyi şekilde hitap eden yazılımlar ve depolama platformları ile birlikte kullanmalarını sağlıyor.

Bosch Güvenlik Sistemlerinin Entegrasyon İş Ortağı Programı Yöneticisi Rudolf Spielberger, "Güvenlik pazarı son derece çeşitli ve biz müşterilerimizin Bosch'un eşsiz video ürünlerinden tercih ettikleri yazılımları ve depolama platformlarını kullanarak faydalanmalarını kolaylaştırmayı istiyoruz" dedi ve ekledi: "Ürünlerimizin son kullanıcının belirli gereksinimlerini karşılayan kapsamlı çözümler içine entegre edilmesini sağlamayıp, destekleyerek mükemmel bir kaynak sunuyoruz."

Programın bir parçası olarak, yazılım geliştiriciler Bosch IP cihazlarının uygulamalarına daha hızlı entegre edilmesini kolaylaştıracak kapsamlı yazılım bileşenleri ve örnek kodlar kitaplığı elde ediyorlar. Bosch mühendisleri aynı zamanda daha kompleks projeler için video ürünü özelliklerinin desteklenmesini optimize etmeye de yardımcı oluyorlar.

Entegratörler için, Bosch cihazlarının diğer video yönetim sistemleri veya depolama ürünleri ile uyumu hakkında en son bilgilere anında erişme olanağı, türünün en iyisi çözümler tasarlamayı kolaylaştırıyor.

Son kullanıcılar için, web portalında listelenen tüm üçüncü parti çözümlerin sıkı testleri Bosch IP cihazlarının ve basit operasyonun kusursuz entegrasyonunu sağlıyor.

Bosch Güvenlik Sistemleri, EMEA Bölgesi İş Geliştirme Müdürü David Lenot, "IFSEC fuarında, katılımcılar Bosch kamera ve güvenlik yönetim sistemleri ürünlerinin farklı marka ürünlerle nasıl entegre çalıştığını görebilirler" dedi ve ekledi: "Fuar alanında yer alan Bosch standında, partnerlerimiz European Systems Integration (ESI), Milestone Systems, NetApp, Proxim ve SeeTec ile canlı gösterimler gerçekleştireceğiz. Genetec, Mirasys, NUUO gibi partnerlerimizin fuar alanında yer alan standlarında bulunan Bosch kameraları, partnerlerimizin kendi sistemlerini kullanarak, Bosch IP cihazları üzerinden iletilen detaylı video akışlarını nasıl görüntüleyip yönettiklerini, katılımcılara gösteriyor."

Entegrasyon dostu olacak şekilde tasarlanan Bosch IP tabanlı güvenlik kameraları ve video kodlayıcıları ONVIF uyumludur ve ortakların aynı anda onlarca ürünü desteklemesine olanak sağlayan, tek bir cihaz yazılımı ile çalıştırılmaktadırlar.

Entegrasyon İş Ortağı Programı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen http: //ipp.boschsecurity.com adresini ziyaret ediniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Bosch Basın Bültenleri Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title