Haberler

Başhekim Çelik'e Veda Yemeği

Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Muhammet Çelik için veda yemeği düzenlendi.

Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Muhammet Çelik için veda yemeği düzenlendi. Oltu- Erzurum Karayolunun 11. kilometresinde bulunan Kamacı Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine hastane personeli eksiksiz olarak katıldı.

Yemekte konuşan Başhekim Yardımcısı Burhan Yarar, "Sayın başhekimimiz her ne kadar Oltu'dan ayrılsa da o bizim her zaman için başhekimimiz olarak gönlümüzde kalacaktır" dedi.

Başhekim Çelik'e başarılı çalışmalarından dolayı Hastane Müdürü Şafak Gürbüz tarafından bir plaket verildi. Hastane Başhekim Yardımcısı Burhan Yarar ise Başhekim Çelik'e yemeğin anısına Oltu taşı tesbih hediye etti.

Başhekim Muhammet Çelik, yemekte yaptığı konuşmada Oltu'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirterek, Oltu'yu çok sevdiğini söyledi. Çelik, "Kendi memleketime hizmet ettiğim için çok mutluyum. Oltulu olmaktan dolayı gurur duyuyorum" diye konuştu.

Metehan Kaya'nın organize ettiği veda yemeğinde duygu dolu dakikalar da yaşandı. Gecenin sonunda davetliler orkestra eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendiler.

Programda ayrıca hastane doktorlarından Hatice Aydın ve hemşire Türkan Çiçek'in doğum günü olması nedeniyle sürpriz pasta kesimi gerçekleştirildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title