Haberler

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Geçmişte hükümetler bizim yaptığımız bu tür projelerin onda birini yapsalar, işin ortasında, sonunda törenler yaparlardı.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Geçmişte hükümetler bizim yaptığımız bu tür projelerin onda birini yapsalar, işin ortasında, sonunda törenler yaparlardı. Biz ise hepsine tek tek açılış yapamıyoruz. Bundan dolayı toplu açılışlar yapıyoruz" dedi.

Yılmaz, Ulu Cami Temel Atma, Belediye Yeni Hizmet Binası, 63 Kilometrelik İçme Suyu Temel Atma ile Karlıova Toplu Açılış törenlerine katıldı.

Cevdet Yılmaz, Karlıova Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, ilçeye geçmişte hizmet yapılmadığını ancak AK Parti iktidarlarında büyük ilerlemeler sağlandığını belirterek, Karlıova'nın itfaiye aracı sorununu çözdüklerini anlattı.

Yılmaz, "400 bin lira bedeli olan itfaiye aracını da bugün belediyemize teslim ettik. Bir diğer hizmet ise Karlıova için gelmiş geçmiş en büyük hizmet olan 63 kilometrelik içme suyu projesinin temelini de attık" diye konuştu.

Bundan sonra da ilçedeki eksiklikleri gidermeye devam edeceklerini vurgulayan Yılmaz,  şöyle devam etti:

"2015'ten bu yana yaptığımız hizmetleri saymıyorum. Ulaşıma, eğitime, tarıma, Devlet Su İşleri kanalında yatırımlar gerçekleştirmişiz. SODES'ler, KÖYDES'ler,  Dap yatırımları, AFAD'ın, TOKİ'nin İçişleri Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı ve birçok kurumun yatırımı var. Bunları topladığımızda 2002-2014 arasında Karlıova ilçemizde 400 milyon liraya yakın bir yatırım gerçekleştirmişiz.. Kırsal alanlardaki çalışmalarımız da devam ediyor. Son 10 yılda KÖYDES ve Özel İdare kanalıyla ilçeye 43 milyon liralık yatırım yaptık."

Karlıova'da yaşanan deprem sonrası 694 konut yaptıklarını, yakın zamanda da 4 milyon lira değerinde 107 sosyal konut inşa ettiklerini anımsatan Yılmaz, şimdi ise 10 tesisin açılışını gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Cevdet Yılmaz, "Geçmişte hükümetler bu tür projelerin onda birini yapsalar, işin ortasında, sonunda törenler yaparlardı. Biz ise hepsine tek tek açılış yapamıyoruz. Bundan dolayı toplu açılışlar yapıyoruz. İş yapmaktan ve koşuşturmaktan vakit bulamıyoruz ve ancak böyle toplu açılışlar yapabiliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Yılmaz, Bingöl Valisi, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ve protokol üyelerinin katılımıyla toplu açılış gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Yılmaz Bingöl Cevdet Yılmaz Ak Parti Karlıova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title