Haberler

Erdoğan ve Davutoğlu'ndan Kayahan İçin Taziye Mesajı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kayahan için taziye mesajı yayınlayarak üzüntülerini paylaştı.

Bir süredir kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Kayahan, hastalığının yaygınlaşmasıyla bu sabah aramızdan ayrıldı. Kayahan'ın vefatının ardından siyasiler de bir bir taziye mesajları yayınlıyor.

İlk mesaj Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Başbakan Davutoğlu mesajında, "Türk müziğine sayısız beste kazandıran, bir neslin şarkılarıyla büyüdüğü Kayahan'ı kaybetmenin hüznü içindeyiz." dedi.

"TÜM SEVENLERİNE..."

Davutoğlu, "Bu acı kaybımız için tüm sevenlerine ve sanat camiasına taziyelerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Başbakan Davutoğlu'nun dediği gibi bir nesil gerçekten de onun şarkılarını dinleyerek büyüdü ve birçok şarkısı dillerden senelerce düşmedi. Tribünlerden okullara herkesin diline pelesenk oldu.

İlgili Haberler

ERDOĞAN: DERİN BİR TEESSÜRLE ÖĞRENDİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Türk pop müziği sanatçısı Kayahan'ın vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erdoğan, "Türk pop müziğinin saygıdeğer ismi, besteci ve söz yazarı Kayahan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır. Eserleriyle yaşamaya devam edecek olan merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Kayahan'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum." dedi.

Kayahan'ın vefatıyla ilgili siyasilerin taziye mesajları şöyle:

Meclis Başkanı Cemil Çiçek: " Kayahan'ın vefatından büyük üzüntü duydum. Onu her zaman özlemle arayacağız. Sevenlerine başsağlığı diliyorum."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: " Kayahan; sevginin, samimiyetin sanatçısıydı. Dinleyicisine hep sevdalı kaldı. Milletimize has zarif duyguların kaybıdır. Başımız sağolsun."

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik:"Kayahan, gönüllerde iz bırakan eserleri ve beyefendi tarzıyla yüreklerimizde her zaman özel bir yere sahip olacak, Türk müziğine verdiği emekler için her zaman sevgi ve saygıyla anılacaktır. Büyük sanatçıya Yüce Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza sabırlar diliyorum."

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu:"Ülkemizin yetiştirdiği değerli sanatçılarımızdan sevgili Kayahan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı:"Hayırlı cumalar. Ülkemizin yetiştirdiği değerli sanatçılarımızdan Kayahan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim"

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce:"Odalarda ışıksızız. Mekanın cennet olsun Kayahan"

İstanbul Valisi Vasip Şahin:"Türk müziğinin önemli bestekar ve sanatçısı Kayahan'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ: "Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün yolumuz kesişecek." Mekanın cennet olsun Büyük Sanatçı Kayahan"

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü:"Ünlü sanatçı Kayahan'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Tüm sevenlerinin ve yakınlarının başı sağolsun."

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın: " Sevgili Kayahan'a Allah'tan rahmet; tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. O, gönüllerde iz bırakan şarkılarıyla dilden dile hep yaşayacak."

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir:"Değerli sanatçmız Kayahan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz Allah'tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu İstanbul Güncel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (15)

ak genclikmobilWeb@haberler.com:

Kayahan islami olmayan muzik ile ugrasti simdi hesap verecek

0
9
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Tanrilar ruhunu bagislasin insallah

2
6
yanıtYanıtla
Demokrat:

Eyy salAK koyunlar, fuzuli haberde hemen başdasınız, birazda enflasyon haberini yorumluyunda aptallığınızı tam net görelim.

4
4
yanıtYanıtla
GAZETECI:

ÖLDÜRÜLEN SAVCIYADA AYNI ACIYI DUYDUGUNU SANMIYORUM. Biri ACI ve ELEM KOKUYOR. digeri REKLAM ve YALAKACILIK.

4
3
yanıtYanıtla
kebuter:

Yaşar Kemal öldüğünde zamanlaması manidar demişlerdi, iyi ki buna da böyle bir şey söylemediler.

5
2
yanıtYanıtla
suatmobilWeb@haberler.com:

Sen çalgıcıyı sevmezdin...

4
2
yanıtYanıtla
Angaralı:

bay Ahmet Davidoğlu başbakan mıymış!. .

3
3
yanıtYanıtla
vuslat:

Allah rahmet eylesin

5
0
yanıtYanıtla
RECEP:

HÜKÜMETİNBAŞI;BU TAZİYE MESAJINI LAF OLSUN TORBA DOLSUN DİYE VERDİRMİŞ-TİR. BÜYÜK SANATÇI KAYAHAN;DİĞER AKİLLER GİBİ, ONLARIN DÜDÜĞÜNÜ ÇALMADI-ĞINDAN; ONLARCA HİÇ MUTEBER BİRİ DEĞİLDİ. . . ONUN İÇİN;BU ADAM, HERGÜN DEFALARCA YAPTIĞI GİBİ HAVANDA SU DÖVMEKTEDİR !!!

2
3
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Ölümler insanidir, Her canlı bu neticeyi tadacaktır, Bundan kaçış yoktur. Önemli olan bundan ders almaktır, haksızlık-hukuksuzluk yapmadan, yetimin hakkını çalmadan, kul hakkı yemeden bu dünyadan göçmektir. Davutoğlu''nun ölümlreden rant sağlamaya çalışmasını ise kınıyorum. Dünşehit savcı üzerinden bunu yapmıştır. Utanmak lazımdır.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title