Haberler

Başbakan Erdoğan İzmir'e Geliyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay: "Pazar günü gerçekleşecek demokrasi şöleninde İzmirli hemşehrilerimiz de bir tarih yazmaya hazırlanıyor"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 16 Mart Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilerle buluşacak.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, yaptığı yazılı açıklamada, teşkilatın mitingle ilgili bütün hazırlıkları tamamladığını belirtti.

İzmir'in 16 Mart Pazar günü saat 15.00'de Gündoğdu Meydanı'ndaki mitingde tarihi bir güne tanıklık edeceğini dile getiren Akay, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Dünya lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 16 Mart Pazar günü saat 15.00'da Gündoğdu Meydanı'nda milli irade sevdalısı İzmirliler ile kucaklaşacak. İzmir, iradesine sahip çıkacak. 11 yıllık bakanlığı döneminde Türkiye'de bir hizmet destanı yazan, kabinenin en çalışkan bakanlarından birisi olan sayın Binali Yıldırım'ı İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı göstererek bu kente verdiği önemi gösteren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı İzmir'de her zaman olduğu gibi çok güzel bir şekilde karşılayacağız. Gündoğdu Meydanı gelin gibi süslenecek.

Alanda bütün ayrıntıları düşünerek hazırlık yapıyoruz. Mitinge katılan İzmirlilerin coşkuyu en üst düzeyde yaşaması için gerekli hazırlıkları yaptık. Demokrasiye inanan, milli irade sevdalısı, kentinin ve ülkesinin geleceğini düşünen tüm İzmirlileri mitingimize davet ediyoruz. Millet iradesi üzerine kurulmak istenen her türlü tuzak ve her türlü vesayet girişimini geriye püskürtmesini bilir. AK Parti'nin ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyük güç kaynağı, milletimizin vefası, feraseti ve basiretidir. Meydanlara baktığımızda büyük bir vefa, feraset ve basiret örneği görüyoruz. Milletimiz bir tarih yazıyor. Bu necip millet, vesayet rejimine karşı milli iradenin gücüyle hareket eden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı asla terk etmeyecek, bunu açık bir şekilde görebiliyoruz. Pazar günü gerçekleşecek demokrasi şöleninde İzmirli hemşehrilerimiz de bir tarih yazmaya hazırlanıyor." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ömer Cihat Akay Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title