Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Manisa Programı

Haftasonu bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve park yasağı uygulanacağı bildirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu Manisa'da gerçekleştireceği miting nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Aralık 2013 Cumartesi günü Manisa'yı ziyaret edeceği bildirilerek, bu kapsamda Cumhuriyet Meydanı'ndaki açık hava mitingi düzenleyeceği ve ziyaretlerde bulunacağı kaydedildi.

Program nedeniyle güvenlik için bazı yolların trafiğe kapatıldığı, park yasağı getirildiği bildirilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"İlimiz merkezinde bulunan Halil Erdoğan Caddesi, stadyum önü ve çevresi, Cumhuriyet Caddesi (Devlet Hastanesi Kavşağı ile Merkez Kavşağı arası) ve Cumhuriyet Caddesine açılan yollar, Mustafa Kemal Paşa Caddesi (Vilayet kavşağı ile merkez kavşağı arası), Atatürk Bulvarı (Hatuniye Cami kavşağı ile eski Doğumevi Hastanesi kavşağı arası), Vilayet önü ve çevresi, Cumhuriyet Meydanı ile Cumhuriyet Meydanına açılan yollar trafiğe kapatılarak ve park yasağı getirilmiştir." - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title