Haberler

Başbakan Erdoğan Gümüşhane'ye Teşekküre Gidecek

Güncelleme:

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane'ye teşekkür ziyareti gerçekleştireceğini söyledi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane'ye teşekkür ziyareti gerçekleştireceğini söyledi.

Yaptığı açıklamada yerel seçim sürecinde Başbakan Erdoğan'ın Gümüşhane'de miting düzenlemediğini hatırlatan Milletvekili Aydın, Başbakan Erdoğan'ın AK Parti'nin Belediye Başkanlığı'nı kazanması nedeniyle Gümüşhane'ye teşekkür ziyareti gerçekleştireceğini kaydetti.

Planlanan ziyarette Başbakan Erdoğan'ın Gümüşhaneliler'in çayını içeceğini, toplu açılış törenlerine katılacağını ve vatandaşlarla buluşacağını dile getiren Milletvekili Aydın, "Valilik ile koordineli çalışarak toplu açılış töreni düzenleyeceğiz. En kısa zamanda teşekkür ziyareti gerçekleştirecek. Hatta teşekkür ziyaret ile Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin bir arada olması açısından kısa bir sürede değil de, daha ileriki bir sürede gelmesini planlıyoruz. Yaklaşık 1 aylık süre sonunda gelmesini planlıyoruz. Bu şekilde millete vermiş olduğumuz sözü yerine getiririz. Sayın Başbakanımız Gümüşhane'ye gelerek çay içecek, toplu açılış törenlerine katılacak ve vatandaşımızla buluşacak" diye konuştu.

Milletvekili Aydın, yetişmesi halinde Köstere yol ayrımından Gümüşhane kent merkezine kadar olan bölünmüş yol ve tünel çalışmaları ile hastaneler, spor merkezleri, dere ıslahları biri çok sayıda yatırımın da açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Kemalettin Aydın Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title