Haberler

Başbakan Erdoğan'dan Babalar Günü Mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü nedeniyle bütün babaların babalar günün kutladığını belirterek “Allah bütün evlatları anasız babasız bırakmasın” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü nedeniyle bütün babaların babalar günün kutladığını belirterek "Allah bütün evlatları anasız babasız bırakmasın" dedi.

Trabzon Valiliği çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Erdoğan, "Bütün babaların babalar gününü özellikle tebrik ediyorum. Allah bütün evlatları anasız babasız bırakmasın. Babalar olarak bizim de sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklarımızı da gerek ailelerimiz, gerek milletimiz, gerek ülkemiz, gerek vatanımız, gerekse ülkemizin birliği, bütünlüğü için, vatanımızın çok daha muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması için büyük bir seferberlik halinde sürdürmemiz lazım. Her babanın ülkemizde çeşitli alanlarda çeşitli görevleri söz konusu. Siyasette, bilimde, sporda hepimiz bulunduğumuz yerlerde makamlarda bu görevlerimizi başarılı bir şekilde ifade edecek olursak inanıyorum ki Türkiyemizin bizler 2023'de muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma noktasında, dünyada ilk 10'a sokmada çok çok büyük mertebeler kat edebiliriz. Bizler bu inanç içerisindeyiz. Yüklendiğimiz Türkiye'deki siyasetten gelen Başbakanlık göreviyle bunu yürütüyoruz. Kabinedeki arkadaşlarımızla bunu sürdürüyoruz. İnşallah 2023'de de bu umutla ulaşacağımıza inanıyorum. Ekonomide son olarak ortaya çıkan performans bize bunu gösteriyor. İnanıyorum ki ikinci çeyrek üçüncü çeyrek ve sonunda tümüyle 2014'u başarıyla noktalayacağız. Birliğimiz beraberliğimiz tabii ki bizim için en büyük güç olduğunu da bugün bir baba olarak hatırlatmak istiyorum. Bir baba olarak şunu da hatırlatmak istiyorum. 3 çocuğu annelerle beraber el ele ihmal etmeyin diyorum. En az 3 çocuk" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Trabzon Valiliği erdoğan bütün Babalar Günü Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title