Haberler

Başbakan Davutoğlu'nun Önerisi Çanakkale'de Cevap Buldu

Güncelleme:

Çanakkale İl Genel Meclisi toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mesajını okuyarak meclis üyelerini selamlaşmaya davet etti.

Çanakkale İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısında Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mesajını okuyarak meclis üyelerini selamlaşmaya davet etti.

AK Parti Çanakkale İl Genel Meclis Başkan Vekili Ahmet Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Kobani protestoları sırasında yaşanan şiddet eylemlerine karşı 'selamlaşma' çağrısını, Çanakkale İl Genel Meclisi kürsüsünde dile getirdi. Ekim Ayı birinci oturumunda gündem dışı söz alan Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "Türkiye'nin her bir köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza, kardeşlerime bir kez daha seslenmek istiyorum. Yarın, bu oyunları bozmak için herkes gördüğü komşusuna, karşılaştığı dostuna, arkadaşına, tanımıyorsa bile sokaktakine selam versin ve kucaklaşsın. Oyunu bozacak olan budur. 'Nerelisin?' diye sormasın. Etnik kimliği, mezhebi ne diye sormasın. Alevi, Sünni, Kürt, Türk karşılaştıkça 'bu ülke bizim, Allah'ın Selami üzerine olsun' desin ve kucaklaşsın, bağrına bassın. Oyunu bozacak olan budur. Burada bir kampanya, bir Selam Haftası ilan edelim. Selam hem barış demektir, hem karşılıklı selamlaşmaktır. Bütün Türkiye'de bir hafta Selam Haftası ilan edilsin" mesajını okudu. Çiçek, daha sonra "Haydi, şu selamlaşmayı buradan başlatalım. Selam arkadaşlarım, kardeşlerim. Fikrine katıldığım katılmadığım kim varsa, Allah'ın selamı üzerinize olsun" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Ahmet Çiçek Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title