Haberler

Başbakan'dan Öğretmen atamaları açıklaması, atama yapılacak mı ?

Güncelleme:

Başbakan'dan Öğretmen atamaları açıklaması, atama yapılacak mı ? Başbakan Ahmet Davutoğlu Şubat Öğretmen atamaları ilgili konuştu.

Başbakan'dan Öğretmen atamaları açıklaması, atama yapılacak mı ? Başbakan Ahmet Davutoğlu Şubat Öğretmen atamaları ilgili konuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu Haberturk'te Veyis Ateş'in konuğu olduğu programda Şubat atamasıyla ilgili konuştu. İşte o açıklamalar: Eğitim fakültelerini yeniden yapılandırıyoruz. Ben öğretmenlerimize özel bir ehemmiyet veriyorum. İlkokul öğretmenlerimiz çok önemlidir. Ben Müzeyyen ve Nezehat hanımları annemden ayırmam. Öğretmen arz ve talebi arasında bir uyum bulmak zorunda. Bir öğretmen akademisi kuracağız. Bizim zamanımızda öğretmen atamaları 2.5 kat arttı. İhtiyaç olursa Şubat'ta da atarız.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Haberturk'te Veyis Ateş'in konuğu olduğu programda Şubat atamasıyla ilgili konuştu. İşte o açıklamalar: Eğitim fakültelerini yeniden yapılandırıyoruz. Ben öğretmenlerimize özel bir ehemmiyet veriyorum. İlkokul öğretmenlerimiz çok önemlidir. Ben Müzeyyen ve Nezehat hanımları annemden ayırmam. Öğretmen arz ve talebi arasında bir uyum bulmak zorunda. Bir öğretmen akademisi kuracağız. Bizim zamanımızda öğretmen atamaları 2.5 kat arttı. İhtiyaç olursa Şubat'ta da atarız.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ahmet Davutoğlu Veyis Ateş Gündem Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

seçimden önce müjde istiyoruz tarafımızı ona göre seçeceğiz gecen secim bizi görmediğiniz için bizde sizi görmedik bu sefer gönlümüz sizden yana olsun

0
0
yanıtYanıtla
Asli celik:

Lutfen subatta atama olsun. Sinirda kaldim okullarin onunden gecerken hasretle bakmayalim ait oldugumuz yerde sinifta ogrencilerimizle olalim. Fen ve teknolojiden 1000atama istiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title