Haberler

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 10 Ekim'de Malatya'ya Gelecek

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, “Sayın Davutoğlu, 44 adet proje ile toplamda 238 milyon tutarında yatırımın açılışını yapacaktır” dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, "Sayın Davutoğlu, 44 adet proje ile toplamda 238 milyon tutarında yatırımın açılışını yapacaktır" dedi.

Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcıları Murat Turgut ve Nuh Boyraz, Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ile Battalgazi İlçe Başkan Vekili Ramazan Ayhan'la birlikte basın açıklaması yaptı. 10 Ekim Cuma günü Malatya'ya gelecek olan Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Malatya ziyaretiyle ilgili bilgi aktaran AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, basın mensuplarının gündem ile ilgili sorularını da cevaplandırdı.

Başkan Tüfenkçi, "Malatya 12 yıl öncesiyle kıyaslanamayacak derecede gelişmiştir. Malatya, 12 yılda 9 milyar yatırım ile Cumhuriyet tarihi boyunca alamadığı yatırımı aldı. Son olarak Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımı ile 327 milyon TL tutarında 12 tesisin açılışını gerçekleştirdik. Her ne kadar muhalefet bu yatırımları içine sindiremese de Malatyalı hemşerilerimiz AK Parti'nin Malatya'ya olan yatırımlarını görüyor" ifadelerini kullandı.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Malatya ziyaretiyle ilgili bilgi aktaran AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, "10 Ekim Cuma günü Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu ilimizde ağırlayacağız. Toplu Açılış Töreni'ne katılmak için Malatya'mıza gelecek olan Sayın Başbakanımız, sivil toplum kuruluşlarıyla ve AK Parti İl Başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilatımızla da bir araya gelecektir,

Genel Başkan ve Başbakan olarak ilk kez ilimize gelecek olan Sayın Davutoğlu, 44 adet proje ile toplamda 238 milyon tutarında yatırımın açılışını yapacaktır. Dünyayı, ülkemizi ve ilimizi yakından ilgilendiren konularla bilgiler verip açıklamalar yapacaktır. Bizler de Genel Başkanımızı ve Başbakanımızı ilimizde en güzel şekilde ağırlamak için AK Parti İl Teşkilatı olarak, tüm kademelerimiz ile çalışmalarımızı yaparak hazırlıklarımız tamamladık. Tören alanında hemşerilerimize kolaylık sağlamak için gerekli organizasyon tamamlandı. Ben bu vesile ile, değerli basınımız aracılığıyla, 10 Ekim Cuma günü saat 14.00'te Yeni Devlet Hastanesi yanında gerçekleştirilecek olan Toplu Açılış Töreni'ne Malatyalı tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Malatyalı hemşerilerimizin Yeni Türkiye'nin Yeni Başbakanını bağrına basacağına inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

TÜFENKÇİ GÜNDEMİ DE DEĞERLENDİRDİ

Basın mensuplarının gündem ile ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Tüfenkçi, IŞİD'in Kobani işgalini bahane edip olaylar çıkarılması konusunda da temas ederek, "Hiçbir zaman iki yüzlü olmamak ve samimi olmak gerekir. Tezkere konusunda hem ret oyu kullanıp, hem de insanları Kobani'yi bahane ederek insanları sokağa davet edeceksiniz. Ülkenin huzuru ve barışı için AK Parti olarak elimizi taşın altına koymuş bir partiyiz. Oradaki zulüm ve savaştan kaçan, bütün etnik unsurları bağrımıza basan medeniyetin bekçileriyiz. Kobani'yi bahane ederek ülkemizde yangın çıkarmaya, kendi otobüslerini, kendisi için kan toplayan kan toplama araçlarını, okullarımızı ateş vermeyi, bu ülkenin ortak değeri olan Mustafa Kemal Atatürk'ün büstlerine kadar olan saldırı cüretini göstermeleri af edilir bir durum değil. Elbet güvenlik kuvvetleri karşılık verecektir" ifadelerini kullandı.

Tüfenkçi, AK Parti iktidarının Suriye ve Irak'daki Türkmenlere yeterince yardım yapmadığıyla ilgili bir soruya karşılık, "Paralelciler tarafından durdurulan Tırlar nereye gidiyordu? Türkmenlere yardım götürüyordu" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Malatya Kobani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title