Haberler

Başarıya İlkadım

İlkadım ilçesinde eğitimde başarıyı artırmaya yönelik hazırlanan "Başarıya İlkadım" projesi ile Eğitimci Ahmet Şerif İzgören, öğrencilere sınav kaygısı, motivasyon ve başarıya ulaşma konularında seminer verdi.19 Mayıs Lisesi Konferans Salonu'nda...

İlkadım ilçesinde eğitimde başarıyı artırmaya yönelik hazırlanan "Başarıya İlkadım" projesi ile Eğitimci Ahmet Şerif İzgören, öğrencilere sınav kaygısı, motivasyon ve başarıya ulaşma konularında seminer verdi.

19 Mayıs Lisesi Konferans Salonu'nda 12. sınıf öğrencilerine verilen seminere İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İl Milli Müdür Yardımcısı Alican Usta, Şube Müdürleri Kadri Bektaş ve İrfan Yüksel, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

19 Mayıs Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Sema Cengiz Büberci Kız Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencilerin katıldığı seminerde eğitim veren Eğitimci ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, "Hayatımızda her gün bir düğüm atıyoruz. Attığımız düğümlerle bu hayatta bir halı veya kilim bırakabiliriz. Geride lekelerle dolu bir halı bırakmaktansa, tertemiz bir kilim bırakmak daha anlamlıdır. Hayatta her şey akademik başarı değildir, severek yapacağınız, mutlu olacağınız, kendinizi gerçekleştirebileceğiniz mesleğinizi seçin. Üniversite mezunlarının yüzde 70'i mezun oldukları alanda çalışmıyor. Mesleki rehberlik bu anlamda büyük önem kazanmaktadır" dedi.

Seminer sonunda İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu katkılarında dolayı Samsun Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederek, Eğitimci Ahmet Şerif İzgören'e çiçek takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şerif İzgören 19 Mayıs İlkadım Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title