Haberler

Başarılı Taekwondoculara Madalya

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nca, Mehmet Terzi Spor Salonu’nda yapılan ve Eskişehir-Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen İllerarası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nca, Mehmet Terzi Spor Salonu'nda yapılan ve Eskişehir- Odunpazarı Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen İllerarası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi.

23 - 24 Nisan tarihlerinde gerçekleşen İllerarası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'na Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Alaaddin Çoban ve Eskişehir Taekwondo İl Temsilcisi Metin Atıcı katıldı. 15 ilden gelen, 37 kulüp adına mücadele eden 402 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada konuşma yapan Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi bir taekwondo şenliği halinde düzenlediği bu etkinlikte spor yapmayı önemseyen bir belediye olduğunu göstermeye gayret ediyor. Sizler amatör sporun her türlü zorluğunu, sıkıntısını çeken insanlar olarak daha iyi şartlarda spor yapmaya hak kazanan kişilersiniz" dedi.

SOSYAL DEVLET, İNSANINA SPOR YAPTIRAN DEVLETTİR

Sosyal devletin insanına spor yaptıran ve sporcusuna sahip çıkan devlet olduğunun altını çizen Başkan Kurt; "Biz Eskişehir belediyeleri olarak bu konuda sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Bugün Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen konuklarımız yarın memleketlerine döndükleri zaman Eskişehir'le ilgili iki tane olumlu izlenim anlatsa Eskişehirlilerin karıdır, avantajıdır. Bizim de beklentimiz budur. Bugün yarışan bütün sporcu kardeşlerimi kucaklıyor, onlara spor hayatlarında başarılar diliyorum. Atatürk'ün de belirttiği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporculara ihtiyacımız var, Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde barış ve kardeşlik dolu günler diliyor, hepinize saygılar sunuyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Mehmet Terzi Eskişehir Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title