Haberler

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Güncelleme:

Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, atletizm ve kros yarışmasında dereceye giren öğrencilere forma hediye etti.

Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, atletizm ve kros yarışmasında dereceye giren öğrencilere forma hediye etti.

Bulanık'ta atletizm ve kros yarışmalarında derece yapan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan formalar, Şube Müdürü Veysi Bora tarafından verildi.

Bora, Cumhuriyet Ortaokulunun birçok alanda başarı gösterdiğini belirterek, bu başarıdan dolayı okulun öğretmen ve öğrencilerini kutladı.

Başarılı öğrencilere her zaman desteklerinin süreceğini ifade eden Bora, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizin derslerinin yanı sıra sportif faaliyetlerde de başarılı olması bizlere sevindirmektedir. Onlara olan desteklerimiz her zaman sürecek. Bugün de kendilerine destek olmak için forma ve eşofman takımı hediye ettik. Çocuklarımıza bundan sonra ki spor müsabakalarında da başarılar diliyorum."

Okulun beden eğitimi öğretmeni Ülkay Demircan ise Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında yapılan yarışmalarda okul olarak Muş'ta birinci olduklarını belirtti.

Muş Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Avrupa'nın Yıldızları - Berkant Karlıdağ aracılığıyla atletizm ve kros yarışmalarında başarılı olan ilçemiz Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine forma seti hediye edildi. Formaları gönderen Avrupa'nın Yıldızlarına ekibine teşekkür ederiz.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bulanık Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title