Haberler

    Başakşehir'in Konuğu Balıkesirspor

    Lacivert-turunculu takım, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak.

    İstanbul Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Cumartesi günü sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek.Ligin 12 haftasında 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 18 puan toplayan İstanbul temsilcisi, 5 puanla son sırada bulunan rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor. Ligin en az gol yiyen (5) takımı İstanbul Başakşehir, en az gol atan (10) iki ekibinden birisi takımı olan Balıkesirspor'u mağlup edip, üst sıralara tırmanmanın peşinde.Sakat futbolcusu bulunmayan lacivert-turunculu takımda Ferhat Öztorun, Uğur Uçar, Rajko Rotman ve Mossoro sarı kart ceza sınırında. Bu oyuncular, Cumartesi günkü müsabakada kart görmesi durumunda 14. haftadaki Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek.BALIKESİR CEPHESİSpor Toto Süper Lig'de, deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Balıkesirspor'un Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Oyuncularımız oldukça iyi çalışıyor. Hafta sonu iyi bir başlangıç yapıp umutlarımızı canlandırmak istiyoruz" dedi.Özdeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, taraftarların, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, bu desteğin devam etmesini istedi.Aciz takım olmayacaklarını belirten Özdeş, devre arasına kadar çıkacakları 4 maçtan en fazla puanı almaya çalışacaklarını anlattı.Bu müsabakaları final niteliğinde gördüklerini dile getiren Özdeş, şöyle konuştu:"Alt sıralarda yer alan diğer takımların da kötü sonuçlar aldığını görüyoruz. Puan farkını yok sayıyorum. Her maç bizim için önemli. Oyuncularımla da bunu paylaşıyorum. Oyuncularımız oldukça iyi çalışıyor. Hafta sonu iyi bir başlangıç yapıp umutlarımızı canlandırmak istiyoruz. Fenerbahçe maçındaki tribün desteğinin devam etmesini istiyoruz. Türkiye'de hiçbir takımda olmadığı kadar tribün desteğimiz var. Bize düşen, bunun gereğini yapmak. Takımımız birlik içinde oynadığında başaramayacağı şey yok. Üst üste iki maç kazanamamışsanız skor olarak geri düşüyorsunuz. Futbolcularımızın ve taraftarlarımızın galibiyet özlemini gidereceğiz."Çok gol yiyip az attıklarını söyleyen Özdeş, savunma konusunda önlemler alıp hücumu güçlendirmeye çalıştıklarını bildirdi.Balıkesirspor'un, geçen sezon PTT 1. Lig'de takım savunmasını iyi yapıp goller bulabildiğini anımsatan Özdeş, "Bunu becerebilecek bir takımız. Fenerbahçe maçında bunu iyi başardık. Şimdi kazanabilmek için gol atmamız gerekiyor. Bu, öz güvenle giderilecek" ifadesini kullandı.Özdeş, Fenerbahçe maçında yediği hatalı gol nedeniyle tartışılan kaleci Emrullah Şalk'ın, İstanbul Başakşehir maçında da oynayacağını sözlerine ekledi.MUHTEMEL KADROLARİstanbul Başakşehir'in muhtemel ilk 11'i:Volkan, Epureanu, Yalçın, Uğur, Ferhat, Mahmut, Visca, Doka, Mossoro, Rotman, SemihBalıkesirspor'un muhtemel ilk 11'i: Emrullah, Uğur, Kulusic, Hasan, Bülent, Jabbie, Alanzinho, Eray, Aykut, Sercan, Gökhan

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Balıkesirspor Başakşehir İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title