Haberler

Başak Koleji'nde Çifte Kutlama

Aydın’da birçok başarıya imza atan ve Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer alan Özel Başak Koleji hem kuruluşunun 25. Yılını hem de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düzenlediği gece ile kutladı.

Aydın'da birçok başarıya imza atan ve Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer alan Özel Başak Koleji hem kuruluşunun 25. Yılını hem de 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü düzenlediği gece ile kutladı. Oldukça renkli geçen çifte kutlamada öğretmenler kaynaşıp eğlendi.

Aydın Efeler ilçesinde bulunan Keyif Bahçesi'nde düzenlenen geceye öğretmenler yoğun ilgi gösterirken, okulla ilgili ç-eşitli görüntülerden oluşan slayt gösterimi geceye renk kattı.

Okul Müdürü Nail Ergün, Müdürü Yardımcıları Ferdi Karakaş, Kazım Abacıoğlu yanı sıra onur konuğu olarak Kırkpınar'ın başpehlivan güreşçilerinden İsmail Balaban ve Turan Balaban katıldı. Çeyrek asrı geride bırakan ve 25 yıldır Eğitim ve Spor'da önemli başarılara imza atan ve Aydın'ı birçok yarışmada başarı ile temsil eden Özel Başak Koleji'nin 25. Kuruluş yıl dönümü pastasını Okul Müdürü Nail Ergün öğretmenlerle birlikte kesti.

Gecede kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Ergün, geleceğin teminatı gençlerin en iyi şekilde geleceğe hazırlama gayreti içersinde oldukları belirterek "Mermere profesyonelce işçilik yaparcasına çocuklarımızı işleyen değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Böyle bir gece düzenledikleri için de Kurucu Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Oldukça renkli geçen gecede Özel Başak Koleji öğretmenleri hem öğretmenler gününü hem de okullarının kuruluşunun 25. Yılını kutladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Balaban Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title