Haberler

Bartın Valisi Savur Veda Yemeği Düzenledi

Son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Bartın Valisi Bülent Savur veda yemeğinde davetlilerden helallik istedi.9 Ay görev yaptığı Bartın'dan son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Bülent Savur bir veda yemeği verdi.

Son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Bartın Valisi Bülent Savur veda yemeğinde davetlilerden helallik istedi.

9 Ay görev yaptığı Bartın'dan son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Bülent Savur bir veda yemeği verdi. Bir Otelde düzenlenen veda yemeğine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran, Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Parti Temsilcileri, Daire Amirleri katıldı. Yemeğin Regaip Kandili akşamına gelmesi nedeniyle yemekten önce Kuran'ı Kerim okundu.

Vali Savur'a hizmetlerden dolayı Bartın Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir tarafından kol saati hediye edildi. Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz'da Vali Savur'a hizmetlerinden dolayı plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Savur "Benim için Bartın bir ilk oldu. Bundan sonrası olur mu onu Allah biliyor. Biliyorsunuz her zaman ilkler daha kıymetlidir. Bartın benim için hep ilk olacaktır. Valilik içerisinde bir yere atanmak kadar, merkeze alınmakta çok doğal şeylerdir. Yani Bartın'a gelişim ne kadar doğalsa, gidişim de o kadar doğaldır. Bu zaman zarfında istemeden gönül kırmış olabilirim. İstemeden hakkınıza girmiş olabilirim. Böyle bir niyetim hiçbir zaman olmadı. Ama hep söylediğim bir şey var. Ben önce insan, yaratana kul, sonra kainatın efendisine ümmet, sonra Valiyim. Hata etmiş olabilirim. Ama hatasız kul olmaz. Sizleri incitmiş olabilirim. Bu mübarek gecede helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.

Vali Savur daha sonra her masaya giderek tek tek helallik istedi.

(SA)

17.05.2013 10: 44: 29

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şaban Yılmaz Bülent Savur Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title