Haberler

Bartın Tso Başkanı Çakır: "Gazeteciler İsimsiz Kahramanlardır"

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BARTIN TSO) Başkanı Cihat Çakır, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle değerlendirmede bulundu.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BARTIN TSO) Başkanı Cihat Çakır, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle değerlendirmede bulundu.

Çakır yaptığı açıklamada, "Basın yayın kuruluşları toplumumuzun haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından son derece önemli kurumlarımızdır. Bu kurumları ayakta tutan ve onların işlevlerini yerine getirmesini sağlayan basın - yayın çalışanları ise bu kurumların isimsiz kahramanlarıdır. Sansürün kaldırılması ve ifade hürriyetinin sağlanması, basın tarihinin en önemli dönüm noktalarındandır. Basın sektörü, vatandaşlarımızın her konudan haberdar olma ve demokrasinin sağlıklı işlemesi adına önemli görev üstlenmektedir. Basın aynı zamanda her hangi bir konu üzerinde kamuoyu oluşturmada da önemli bir araçtır. Ülkemizin ve şehrimizin gelişimi, halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkıları bulunuyor. Tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını diliyor ve bu önemli günü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihat Çakır Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title