Haberler

Bartın Osb Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bartın Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Bartın Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Bartın Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Vural, Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Üsküdarlı ile birlikte Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın 1. Organize Sanayi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu hazır bulundu. Gündemde yer alan konuların görüşüldüğü toplantıda, Bartın OSB'nin faaliyetleri ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca Bartın OSB köprü bağlantı yolu yapımı sırasında aynı zamanda su hattının yapılması ve ihaleye çıkılması konusu görüşülerek ihale sürecinin başlatılması kararlaştırıldı. Yine, OSB ilave alanı için şehir plancı Bülent Körpe tarafından hazırlanan imar planı taslağı incelenerek Bartın OSB Yönetim Kurulu tarafından değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Bartın Eğitim İnovasyon ve Test merkezi ile ilgili yaptığı açıklamada; "Önümüzdeki günlerde projenin inşaat ihalesinin yapılacağı belirtmek isterim. Projenin Bartın'a özellikle sanayicimize hayırlı olmasına dilerim. Proje ile kentimizde ve bölgemizde Ar-Ge kültürünün yaratılması ve Ar-Ge projelerinin desteklenmesi sayesinde üniversiteler, araştırma kuruluşları ve üreticiler işbirliği yaparak ülke sanayisinin uluslararası rekabete dayanıklı, ihracata yönelik bir yapıya kavuşturulması sağlanacak. Proje ile bölgemizde İnovasyonu, Ar-Ge çalışması yapan herkese destek vermek amaçlı Eğitim, İnovasyon ve Test Merkezi-BİM'in imkanlarından sonuna kadar faydalanabilecektir" dedi.

"EKSİKLİKLER GİDERİLİYOR"

OSB'nin eksikliklerinin giderildiğini de anlatan Çakır şöyle devam etti: "Küresel rekabetin sonuçları, bölgemiz sanayicisi ve işadamlarını uluslararası standartlara uyumlu, çevre kriterlerine haiz, planlı ve altyapısı disipline edilmiş alanlarda üretim yapmaya itmiştir. Nitelikli ürünler üreten bir il olma yolunda katma değeri yüksek ürünler üretebilmek için bölgemiz sanayicileri el ele verip güç birliği oluşturarak OSB olma yönünde hareket etmekteyiz. Geldiğimiz noktada OSB'nin bütün eksikliklerinin giderilmesi konusunda yaptığımız çalışmalarda ciddi bir mesafe kat etmiş durumdayız. Bu çalışmalarımız esnasında son derece uyumlu bir süreç geçirmekte olduğumuz başta sayın Valimiz Seyfettin Azizoğlu olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanımız Kenan Dursun'a ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum." - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Cihat Çakır Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title