Haberler

Barkod Sistemlerinin Yaratıcısı Intermec, Türkiye’de Sedna İle Anlaştı.

Türkiye'nin öncü katma değerli dağıtıcısı SEDNA dünyaca ünlü INTERMEC'in Türkiye distribütörü oldu !

Ülkemizin öncü katma değerli dağıtıcısı SEDNA, OTVT sektörüne yönelik ürün ve çözümler konusunda dünyanın lider firması ABD'li INTERMEC'in Türkiye distribütörlüğünü aldı. Söz konusu anlaşmaya yönelik imza töreni 25 Mayıs tarihinde Grand Hyatt Istanbul Otelinde gerçekleştirildi.

SEDNA adına konuşan Genel Müdür Daron Ermen, OTVT konusunda dünya lideri bir firma olan Intermec'in Türkiye distribütörlüğünü yapacak olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi: "Sedna olarak 2006 yılında faaliyete geçen genç bir şirket olmamıza rağmen çok önemli bir yol kat ettik. Bugün itibariyle katma değerli dağıtıcılık yaptığımız OTVT, POS ve RFID pazarında marka olmayı başardık. 1500'ü aşkın çözüm ortağımızın da gücünü arkamızda hissederek, önümüzdeki yıllarda daha büyük hedeflere doğru yol katedeceğiz. Dünya lideri birçok markanın distribütörlüğünün yanına Intermec gibi çok önemli bir firmanın da Türkiye distribütörlüğünü almak bizim gelecek hedeflerimize ne kadar yakın olduğumuz bir kanıtıdır."

2010 yılını çok iyi geçirdiklerini belirten Ermen, 2011 yılı için de iyimser olduklarını ve sadece OTVT ve POS konularında faaliyet gösteren bir katma değerli dağıtıcı olmalarının kendilerine büyük sorumluluk yüklediğin belirtti. Ermen, bu yıldan itibaren Doğu Avrupa başta olmak üzere dış ticarete daha da önem vereceklerini, yatay ve dikey büyüme hedefleri doğrultusunda bölgesel şirketlerin satın alınması dahil birçok planı değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.

INTERMEC Doğu Avrupa ve Akdeniz Bölgesi Genel Müdürü Erdwin van Turenhout, Türkiye'nin kendileri için çok önemli bir pazar olduğunu ve Sedna ile yapacakları işbirliğinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Sedna'nın sadece bayi kanalına satış yaptığını ve iş ortakları arasında başlıca sistem bütünleştiriciler, çözüm ortakları ve yazılım firmalarının bulunduğunu belirten van Turenhout Sedna'nın ayrıca teknik eğitimler, uygulama ve donanım seminerleri, proje yönetimi, iş geliştirme ve danışmanlık gibi çeşitli katma değerli hizmetler de sunduğunu söyledi.

INTERMEC EMEA Bölgesi Distribütörler Müdürü Steve Hawkins ise SEDNA'nın Intermec tarafından başarılı bir şekilde yürütülen PartnetNet programına dahil olması ile birlikte distribüsyon ilişkilerinin güçleneceğini ve Türkiye'de daha geniş bir kanala erişeceklerini ifade etti. Intermec olarak konusunda uzman ve seçkin distribütörlerle çalıştıklarını belirten Hawkins böylece Intermec tarafından geliştirilen çözümlerin etkin bir şekilde temsil edildiğini ve çözüm ortaklarına iş süreçlerinin daha verimli bir şekilde yönetilmesi bağlamında sürekli işbirliği içinde olmayı hedeflediklerini belirtti. SEDNA pazardaki güçlü konumu, OTVT sektöründeki deneyimi ve çözüm ortaklarına destek sağlama konusundaki kanıtlanmış geçmişi ile Intermec PartnetNet ailesinin temel üyelerinden biri olacağını söyledi.

INTERMEC Doğu Avrupa ve Akdeniz Bölgesi Kanal Müdürü Hakan İKİZ ise Türkiye'de OTVT ürünleri dağıtımı konusunda tecrübeli ve başarılı bir firma olan SEDNA ile iş birliğine başladıklarını dile getirerek "Amacımız Intermec ürünlerinin bilinirliğini ve pazar payını, Sedna'nın kanaldaki tecrübesi ile artırmak olacaktır."dedi.

INTERMEC Doğu Avrupa ve Akdeniz Bölgesi Stratejik Müşteriler Müdürü Murat Kafkas ise Distribüsyon sektörümüzün en önemli bacaklarından birini oluşturmaktadır. Özellikle son kullanıcıya direk satış yapmayan bizler gibi üreticilerin, ürünlerimizin sahaya sunulması, distribütör kanalının ürünlerimizi yaygınlaştırması ve son kullanıcı ile buluşması döngüsünün tetikleyicisi ve en büyük destekleyicisi distribütörlerimiz olmaktadır. Sedna'nın, OTVT sektörünün duayeni olması, dürüst, açık ve kanal yapısını koruyan başarılı işleyişini yıllardır devam ettirmesi, Intermec ürünlerinin sahada daha güçlü bir ses getireceğinin en büyük garantisi olacaktır. Kendilerine Intermec ailesine hoşgeldiniz diyor ve başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title