Haberler

Barış Manço 73. Yaş Gününde Klasik Otomobili ve Eşyalarıyla Anıldı

Güncelleme:

Barış Manço, 73. yaş gününde henüz görücüye çıkarılmamış 1960'lı yıllara ait klasik otomobili ve özel eşyalarıyla anıldı.

Barış Manço, 73. yaş gününde henüz görücüye çıkarılmamış 1960'lı yıllara ait klasik otomobili ve özel eşyalarıyla anıldı. Manço'nun eşi Lale Manço eşinin 1960 model klasik otomobiline binerken, düzenlenen programda Barış Manço'nun şarkıları seslendirildi.

TÖRENE BARIŞ MANÇO'NUN EŞİ VE OĞULLARI KATILDI

Barış Manço, 73. yaş gününde şuana kadar görücüye çıkarılmamış klasik aracıyla anıldı. Anma törenine, Manço'nun eşi Lale Monço, oğulları Doğukan ve Batıkan Manço, sanatçı arkadaşları ve dostları katıldı. Barış Manço'nun "Baba Bizi Eversene" filiminde kullandığı 1949 model otomobil, filme ait görsellerle süslendi. 1960 yıllara ait Barış Manço'nun klasik otomobili, içlerinde gitarı ve çizmelerinin bulunduğu özel eşyaları sergilendi. Manço'nun eşi Lale Manço eşinin 1960 model klasik otomobiline bindi. Barış Manço'nun şarkılarının seslendirildiği programda pasta kesildi.

EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Manço'nun eşi Lale Manço, "Bu harika günü kara rağmen düzenleyen arkadaşlarımız çok teşekkür ediyorum. Bu çok güzel bir Barış sevgisi, bir de çok özel. Bu, Barış'a en güzel doğum günü hediyesi olmuş." dedi.

''ARABALARI GÖRÜNCE NEFESİMİZ KESİLDİ''

Batıkan Manço ise "Bu arabaları görünce bizimde nefesimiz kesildi, arkamızdaki araç biz daha doğmadan önce var olan bir arabaydı. Kara rağmen burada hep bir arada bulunmakta bizler için ayrı bir onur gurur duyuyorum. Babamız 73 yaşında ve genç nesillerin ağzından düşmüyor bugün. Sabah sosyal medyada dolaşırken insanların paylaşımlarını gördüm buraya geldik. Dışarısı buz gibi insanlar toplanmış bu nasıl bir sevgi, nasıl bir vefa borcudur. Bugün babamızın bindiği arabaların arasındayız." diye konuştu. - İSTANBUL


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batıkan Manço Barış Manço Lale Manço Medya Magazin Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

esma:

huzurla uyu bilge sanatçı. Sen sevgiyi hak ediyorsun. Bir daha senin gibi bir sanatçı gelmedi. Dünyaya verdiğin güzelliklerin fazlasını ahirette bul inşallah.

8
0
yanıtYanıtla
İBO:

ALLAH RAHMET EYLESİN PARCALARI BUGÜN BİLE SÖYLENİYORSA NEMUTLU ONA YERİ NİZ DOLDURULAMAZ

6
0
yanıtYanıtla
bu ne laMobil-ANDROID:

adamin ruhuna bi mevlid okutsaydinya, biraz fakir doyursaydin daha hayirli olurdu.

5
0
yanıtYanıtla
neee:

nerden biliyosun öle yapmadıklarını

yanıt0
yanıt0
neee:

nerden biliosun öle yapmadıklarını

yanıt0
yanıt0
hasan:

mevlid nedir İslamda olmayan şeyleri uydurmayın, ayrıca öldün defter kapandı, boşa konuşmayın emeviler, uydurma şeyler yüzünden İslam dinini bitti haberiniz yok be, mevlidmiş. . .

yanıt1
yanıt0
ahmet:

hey emevi, sanane ve mevlid diye birşey yok, emeviler. . .

yanıt1
yanıt0
Neoturk:

Yanandaki Mustang ne acaip yahu, Baris abi agzinin tadini bilirmis. . . . . . ;)

3
0
yanıtYanıtla
AdanalıMobil-ANDROID:

Bi yasin okuyanlar çokmu dürüst beyler.O bizim gencligimiz

2
0
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

merhaba benim canımdan çok sevdiğim gönüllerin BARIŞ MANÇO abisi senin yaşaman lazımdı gezmediğin yer kalmamıştı seni çok seviyorum ve özlüyorum seni duyunca şok oldum zaten annemi, babamı, abimi kaybettim onlara ve sana çok üzülüyorum mekanlarınız cennet olsun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title