Haberler

"Barış Manço ile 7'den 77'ye Fotografları Sergisi"

Güncelleme:

22 Nisan-09 Mayıs tarihleri arasında, Erkmen Sağlam'ın Objektifinden "Barış Manço ile 7'den 77'ye Fotoğrafları' sergisine ev sahipliği yapıyor!

Erkmen Sağlam, 140 farklı ülkeyi dolaşarak Ekvator'dan Kutuplara yaklaşık 800 bin kilometreden fazla yol kateden, Türkiye'yi karış karış gezerek ekranlara taşıyan "Barış Manço ile 7'den 77'ye Programı'nın" çok özel fotoğraflarını öyküleri ile izleyenlerle paylaştı…

Her fotoğraf Erkmen Sağlam'ın kaleminden kısa hikayeleri ile tam bir belgesel niteliği taşımakta. Bu çok özel serginin açılışında; tam 13 yıl boyunca Barış Manço'nun efsane grubu Kurtalan Ekspresle birlikte olan ve ''Mançoloji'' albümünün aranjörlük ve müzik direktörlüğünü yapan Eser Taşkıran'ın Barış Manço şarkılarından oluşan müzik dinletisinin yanı sıra Mine Mucur (Mine Abla) eşliğinde "Adam Olacak Çocuk'' yarışması da yıllar sonra tekrarlanacak. Ve serginin açılışı sunumunu da İzzet Öz yapacak. 

Erkmen Sağlam'ın Objektifinden 'Barış Manço ile 7'den 77 ye Fotoğrafları Sergisi' 22 Nisan-09 Mayıs tarihleri arasında, Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde Barış Manço sevenlerin ziyaretine ücretsiz olarak açık kalacak.





Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Barış Manço Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title