Haberler

Aydın'da Barda Hesap Ödeme Kavgasında Silahlar Konuştu

Güncelleme:

Aydın'daki bir barda gelen hesaba itiraz eden 3 kişi mekandan ayrıldıktan sonra yeniden gelerek iş yerine ateş açtı. İş yeri sahibinin de pompalı tüfekle karşılık vermesiyle 1 kişi yaralandı.

Aydın'da bir barda eğlendikten sonra iddiaya göre hesap ödemek istemeyen 3 müşteri ile mekanın ortağı arasında tartışma çıktı. İşyerinden ayrılıp bir süre sonra dönerek tabancayla işletmeye ateş açan 3 müşteriden 1'i, pompalı tüfekle verilen karşılık sonucu sağ dizinden vurularak yaralandı.

İŞ YERİ SAHİBİ POMPALI TÜFEKLE KARŞILIK VERDİ

Aydın'da bir bara gelen M.V.C., V.C. ve C.D., bir süre eğlendikten sonra, iddiaya göre, hesap ödemek istemedi. Bunun üzerine iş yerinin ortağı H.A. ile müşteriler arasında kavga çıktı. Mekandan ayrılan 3 kişi bir süre sonra tekrar gelerek, tabancayla mekana ateş açtı. İş yeri sahiplerinden H.A. ise kendisine ait pompalı tüfekle karşılık verdi. Silahlı kavgada V.C., sağ dizinden vurularak yaralandı. M.V.C. ve C.D. ise olay yerinden kaçtı.

MOBESE KAMERASI TESPİT ETTİ

Vatandaşın ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. MOBESE kameralarını takip eden görevliler, elinde pompalı tüfek olan bir kişinin otomobile binerek kaçtığını tespit etti. Yapılan takip sonucu, V.C.'yi yaralayan H.A., olayda kullandığı pompalı tüfek ile birlikte yakalandı.Yaralanan V.C. ise olay yerine çağrılan ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan M.V.C. ile C.D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

20 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, 2 farklı tabancaya ve pompalı tüfeğe ait toplam 20 adet boş kovan ve kartuş buldu. Ancak herhangi bir tabanca ele geçirilemedi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Can Durmaz Aydın 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title