Haberler

Banu Güven, İMC TV'de Program Yapacak

Güncelleme:

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Banu Güven, yeni yılda İMC TV'de boy gösterecek.

NTV'den kovulduktan sonra bir süre Artı 1 TV'de boy gösteren ünlü ekran yüzü Banu Güven ekranlara geri dönüyor.

"ARTIK DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİZ"

İMC TV'nin yılbaşı programında konuşan Güven, yeni yılda İMC TV'de olacağını açıkladı. Haber odaklı bir program yapacağını açıklayan Banu Güven İMC TV seyircilerine seslenerek "artık daha sık görüşeceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Banu Güven Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (20)

furkanfurkan_cemsit@hotmail.com:

bir sen eksiktin

10
32
yanıtYanıtla
fıratmonarossa46@hotmail.com:

uygun bir kanalda uygun bir insanla haberleri izlemek güzel olacak

33
7
yanıtYanıtla
ahmetahmet34@hotmail.com:

Çok iyi bir haber sunucusu,hoş geldin Banu Güven

33
6
yanıtYanıtla
cemal uyguncemaluygun43@hotmail.com:

HALKIN TV Sİ OLDUKTAN SONRA HALKIN YANINDA OLDUKTAN SONRA İZLENEN SEVİLEN BİR KANAL OLUR BANUYU ZATEN SEVİYORUZ SEVGİ VE SELAMLAR ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

24
8
yanıtYanıtla
bagerdawderewal_21@hotmail.com:

bayılıyorum bu kadına:) güzel bir haber...

21
7
yanıtYanıtla
ismail aksakis.aksak36@hotmail.com:

haırlı olsun cok beyndiyim sipiker.

20
4
yanıtYanıtla
jiyan zoraborazan9346@hotmail.com:

akp iktidarı olduğu sürece basın ve tv asla özgür ve tarafsız hareket edemeyecektir.Banu hanıma şimdiden başarılar diliyorum

12
7
yanıtYanıtla
O.ÖZKANoozkan1949@gmail.com:

tam yerini bulmuş.Namuslu bir TV,Banu'ya başarılar.

14
2
yanıtYanıtla
GİZEMyaralkaplan@gmail.com:

BANU GÜVENE OLAN HAYRANLIĞIM BİRAZ DAHA ARTTI. BAŞARILAR TARAFSIZLIĞIN TARAFTARI....

15
1
yanıtYanıtla
PAŞHAAdarkblue62@hotmail.com:

SOLCULAR HEP BÖYLE GÜZEL OLUYOR NEDENSE BİR DE DİĞERLERİNE BAK SIFATINDA HAYIR YOK.

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title