Haberler

Banaz Belediye Başkanı Arpacı, AA'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Anadolu Ajansı Uşak Bürosunu ziyaret etti.

Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, yerel yönetimlerin kamuoyunu doğru bilgilendirmesinde Anadolu Ajansının önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Arpacı, Anadolu Ajansı (AA) Uşak Bürosu'nu ziyaret etti. Ziyarette, gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgi veren Arpacı, Ege Bölgesi'nin giriş kapısı niteliğindeki Banaz'ın, bugüne kadar potansiyelini ortaya koyamadığını ifade etti.

Belediye yönetimi olarak öncelikli olarak ilçenin ihmal edilen sorunlarını çözmeyi hedeflediklerini belirten Arpacı, şunları kaydetti:

"Yerel seçim sürecinde vaadettiklerimizin tümünü gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Yerel yönetimlerde başarılı olmuş il ve ilçeleri ziyaret ederek, bilgi dağarcığımızı geliştirmek istiyoruz. Uygulanan başarılı projeleri ilçemize uyarlayarak gerekli kaynakları oluşturup kalıcı icraatlar gerçekleştireceğiz. Yerel yönetimlerin kamuoyunu doğru bilgilendirmesinde  Anadolu Ajansı önemli bir görevi yerine getiriyor. Bu bağlamda Anadolu Ajansı başta olmak üzere basın kuruluşları ile yakın diyalog içinde olmayı arzu ediyoruz." - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Ajansı Zafer Arpacı Banaz Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title