Haberler

"Balyoz Kafalarına İnecek"

Adliyeye Gelen Çetin Doğan, "Herkes Görecek ki Bu Balyoz, Çıkaranların, Uyduranların Kafasına İnecek" Dedi.

ÇETİN DOĞAN ADLİYEDE

''Balyoz Planı'' iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama emri bulunan eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine geldi.

DOĞAN: BALYOZ UYDURANLARIN KAFASINA İNECEK

"Balyoz Planı" iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hakkındaki yakalama emri çerçevesinde İstanbul Adliyesine gelen eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, "Herkes görecek ki bu balyoz, çıkaranların, uyduranların kafasına inecek" dedi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinin önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çetin Doğan, hastalığıyla ilgili tedavi önerilerini göz ardı ettiğini belirterek, arkadaşlarını yalnız bırakamayacağını belirtti.

Bu mücadeleye onlarla birlikte devam edeceğini ifade eden Doğan, "Herkes görecek ki bu balyoz, çıkaranların, uyduranların kafasına inecek" dedi.

Sağlık durumunun nasıl olduğunun sorulmasına üzerine Doğan, şunları söyledi:

"Şu an samimiyetle söylüyorum. Kalp, ilaçların dozlarını 4 kat artırmak suretiyle iyiye doğru gidiyor. Ama dün çıktığım zaman 18 idi tansiyonum. Resmi kayıtlarda da vardır. Bir gün önce de öyleydi. Fakat burada bir talep ya da karşılıklı görüşmeler olduğunu öğrendim. Silahlı Kuvvetlerde 50 yıl kalmış bir insanım. Kurumumu zor durumda bırakacak herhangi bir işlem, gayret yapamazdım. O yüzden de 18 tansiyonla dışarı çıktım. Dimdik ayaktayım. Hastanede de arkadaşlarım çok yakından ilgilendiler. Onların hepsine minnettarım."

EMEKLİ ORGENERAL ÇETİN DOĞAN TUTUKLANDI

Balyoz soruşturması kapsamında hakkında çıkartılan yakalama kararı üzerine avukatı ile adliyeye gelen eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan tutuklandı.

Sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelen Çetin Doğan, girişte basın açıklaması yaparak adliye binasına girdi. Teras kata çıkarak bir süre boğaz manzarası izleyen Doğan, daha sonra nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Doğan, mahkemede kararın yüzüne okunmasının ardından tutuklandı.

Balyoz soruşturması kapsamında tutuklanan eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, tutuklama kararının yüzüne okunmasının ardından cezaevine gönderildi.

Tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinden dün taburcu edilen Doğan, geceyi evinde geçirdi. Sabah saatlerinde avukatları ile birlikte adliyeye gelen Doğan, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakim ve savcıların giriş kapısından çıkartılan Doğan, polis aracına bindirilişi esnasında kendisine uzatılan mikrofonlara "Herkesi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. En kısa zamanda bitecek. Adalet yerini bulacak. Bundan hiç kuşku duymuyorum. Hepinize esenlikler diliyorum. Bayramınız, bayramımız, egemenlik bayramımız kutlu olsun." açıklamasını yaptı. Çetin Doğan, sivil polis aracına bindirilerek cezaevine götürüldü. 

TABURCU OLDU

Yaklaşık 20 gündür GATA'da yatan emekli Orgeneral Çetin Doğan, bugün taburcu oldu.

12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Doğan'ın adliyeye getirilerek hakkındaki yakalama kararının nöbetçi hakim tarafından yüzüne okunarak tutuklanması bekleniyor.

Balyoz soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan GATA'dan taburcu oldu. Yakalama kararı gereği adliye gelmesi gereken Doğan?ın evine gittiği öğrenildi. Adliyeye gelen Doğan'ın avukatı İsmail Tepecik, savcılığa Çetin Doğan'ın yarın geleceğini bildirdiklerini belirtti.

AV. TEPECİK: POL

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title