Haberler

Balya'ya 7 Milyon 528 Bin Liralık Altyapı Yatırımı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya’ya yapılması planlanan 7 milyon 528 bin lira maliyetli altyapı tesislerinin temel atma töreni yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya'ya yapılması planlanan 7 milyon 528 bin lira maliyetli altyapı tesislerinin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balya'nın makus talihinin hükümet ve Büyükşehir yatırımları ile değişeceğini söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin ayrım yapmadan 20 ilçe, bin 200 mahalle ve 1 milyon 200 bin kişiye hizmet götürdüğünü ifade eden Başkan Uğur, "Biz kimseyi ayırt etmeden bütün Balıkesir'e hizmet ediyoruz ki CHP'lisi de MHP'lisi de ben AK Parti'den seçilmiş bir başkan olmama rağmen senin bütçeni ve yaptığın işleri destekliyoruz diyorlar" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya'ya yapılması planlanan Altyapı Tesislerinin temelleri atıldı. 7 milyon 528 bin liralık bütçe ile yapılacak olan tesisler ile ilçenin altyapı sorunlarının tümü çözüme kavuşacak. Balya Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mustafa Bayram, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayram, BASKİ'nin bugüne kadar Balıkesir'e 300 milyon liranın üzerinde yatırım planı yaptığını ifade etti.

Bayram'ın ardından konuşma yapan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç "30 Mart 2014'de Büyükşehir olan Balıkesir köyler mahalleye dönüştü ilçe belediyelerinin hizmet alanı genişledi ve bizler o günden bu güne çok kıymetli büyüğümüz sayın Ahmet Edip Uğur başkanımla tabiri caizse baba oğul gibi çalışmaktayız, vekillerimiz ve hükümetimizde aynı şekilde. Bu gün BASKİ'nin yapmış olduğu bu yatırım bizim ilçemiz için çok önemli yatırım ilçemizin gelecek 50 yılını etkileyen bir yatırım. Bizler uyumlu çalışmaktan Büyükşehir Belediye Başkanımızın, BASKİ Genel Müdürümüzün milletvekillerimizin hepsinin bizlere olan desteğinden memnunuz. Bizler onların bir yerde kardeşi bir yerde evladıyız. Bizim bir tek amacımız var nasıl ki bu güne kadar muhalefette bir belediye hizmet alamaz sözünü çürütmeyi başardıysak ve ortak paydamızın ay yıldızlı al bayrağımız olduğunun bilincindeysek bu gün Büyükşehir Belediye Başkanımıza ben bu konuda teşekkür etmek isterim bizde bunu gösterdik" şeklinde konuştu.

Hükümetin ve Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile Balya'nın makus talihinin değişeceğini söyleyen Başkan Uğur ise, "Balya'nın makus talihi değişiyor. Türkiye'nin makus talihi değişiyor. Türkiye büyüyor gelişiyor, Balya'da büyüyüp gelişiyor. Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini, bölgesinde güçlü bir ülke olmasını istemeyenler, dış güçler, hainler, FETÖ, Paralel yapı ile darbe teşebbüsü ile ülkemiz karşı karşıya kaldı. Ama bu devlet güçlü bir devlet. Yapısı güçlü. İnsanlar ülkesini seviyor, ülkesinin bölünüp parçalanmasını istemiyor. 15 Temmuz'da ülkesinin cesareti ile feraseti ile yapmış olduğu karşı darbe ile 15 Temmuz darbesi de önlendi. Bir Anayasa değişikliği ile istiyoruz ki artık ülkemizde kimse darbeyi aklına bile getirmesin. Ne oldu Ankara'da, İstanbul'da merkezlerden ordu birlikleri ihtiyaç olan yerlere doğru kaydırılıyor. Ankara'da tankçı, topçunun ne işi var. Onlar boşaltılıyor. Yeni Anayasa ile ülkemizde idare daha sağlıklı olacak" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Edip Uğur Balıkesir Türkiye Balya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title