Haberler

Baltayı Taşa Vurdu

Güncelleme:

Gaspçı Milli Kickboksçu'nun Elinden Kaçamadı.

Beyoğlu'nda bir kişiyi gasp ettikleri iddia edilen üç kişiden eli demir sopalı biri, o sırada oradan geçmekte olan milli kickboksçu tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. Olay Beyoğlu, Okmeydanı, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Ferhat Erdem isimli genç, Yürüyüş Sokağa geldiği sırada bir kişinin 'gasp' diye bağırdığını duydu. Milli boksör olduğunu ifade eden Erdem, üç kişinin bir kişiyi yere yatırıp dövdüğünü gördü. Genç yerde kanlar içinde kalan vatandaşa yardım etmek için koşmaya başlayınca gaspçı oldukları ifade edilen üç kişide kaçmaya başladı.

BALTAYI TAŞA VURDU

Olay yerinden kaçarak uzaklaşmaya çalışan zanlılardan birini Yürüyüş Sokak'ın köşesinde yakalayan milli boksör, kendisine bıçak çeken saldırganın hareketlerini izledi. Daha sonrada zanlı demir sopayla saldırınca Ferhat Erdem sopayı elinden aldı. Zanlıyı demir sopayı elinden aldıktan sonra kafasına vurarak etkisiz hale getirdiğini söyleyen Erdem, basın mensuplarının; tek başına nasıl başa çıkabildin? Sorusuna,"Ben milli boksörüm, elinden sopayı alınca, çok zor olmadı" şeklinde cevap verdi. Gaspçı olduğu iddia edilen G.Ç'nin üstünde oturarak beklemeye başladığını söyleyen Erdem, daha sonra mahalleli de hemen evlerinden çıkarak, duruma müdahale etti. Olay yerine çağrılan polis ekipleri gelene kadar vatandaşlar tarafından alıkonulan G.Ç daha sonra polise teslim edildi.

POLİS DİĞERLERİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Gaspa uğradığı iddia edilen vatandaşın çok korkmuş olduğunu ve olay yerinden bir kaç kişi tarafından götürüldüğünü ifade eden mahalle sakinleri, yaşanan olayın çok üzücü olduğunu ifade etti. Bir kişiyi gasp ettiği iddiasıyşa G.Ç. , sorgulanmak üzere Haliç Polis Merkezi'ne götürülürken, polis ekipleri olay yerinden kaçarak uzaklaşan diğer iki kişinin peşine düştü. Polis ekipleri gaspa uğradığı düşünülen ve olay yerinde kaçan vatandaşı arama çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title