Haberler

Ballıkuyu Semtinde Aşırı Yağışlar Nedeniyle Çöken Yol

Konak ilçesinin Ballıkuyu semti 5307 Sokak'ta aşırı yağmur nedeniyle zeminin yumuşaması sonucunda çöken yolda incelemelerde bulunan Konak Belediye Başkanı Dr.

Konak ilçesinin Ballıkuyu semti 5307 Sokak'ta aşırı yağmur nedeniyle zeminin yumuşaması sonucunda çöken yolda incelemelerde bulunan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, sorunun en kısa sürede devlet ciddiyeti ile çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Tartan, sokakta vatandaşların sorunlarını dinledi.

Çöken zeminin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak çalışma yapılarak, istinat duvarı veya yeni yol düzenlemesiyle kısa sürede yenileneceğini ifade eden Tartan, "Vatandaşlarımızın panik yaşamasına gerek yok. Çökme olayında ölen ya da yaralanan olmaması bizim için sevindirici. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Hızlı bir şekilde etüt yapılacak ve ardından hangi düzenlemenin kaymanın önüne geçeceği belirlenecek. Proje hızlı bir şekilde yaşama geçirilip vatandaşlarımızın bu yolu güvenli bir şekilde kullanmaları sağlanacak" dedi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Tartan Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title