Haberler

Balkız Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız seçim çalışmaları kapsamında Gördes ve Salihli ilçelerinde temaslarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız seçim çalışmaları kapsamında Gördes ve Salihli ilçelerinde temaslarda bulundu.

Gördes'te yoğun bir ilgi ile karşılanan MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız. Güneşli mahallesinde seçim bürosu açılışına katıldı. MHP İlçe Başkanı Uygar Yabaş, Büyükşehir belediye Meclis Üyesi Alp Sefa Gökkaya, İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli ile teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun katılımıyla karşılanan Balkız, "Bu seçim bürosu inşallah hayırlara vesile olur. İktidara giden yolda mesafe aldırmasını temenni ederim" diyerek açılışını gerçekleştirdiği büroda vatandaşlara ve partililere hitap etti.

"Biz Güneşli halkı ile etle kemik gibi birlik içindeyiz" diyen Balkız, "Ülkemizdeki bütün sıkıntıların kaynağı maalesef tabanla tavanın birbirinden kopmuş olmasıdır. Sizin içinizden çıkmayan bir insanın sizin ıstırabınızı duyması mümkün değildir. Fakirin yoksulun ve ezilmişin sesi olduğunu iddia ederek iktidara gelenler 12 - 13 yıl geçmeden bizim sofralarımızdan kalktılar. Havuzlu medyaların, havuzlu villaların, rezidansların sofralarına oturdular. 12 yıl önce iktidara gelmezden çay simit hesabıyla asgari ücreti sorgulayanlar. Bugün Altın saraylarda, altın kadehlerde su içiyorlar, çay içiyorlar. Sarayların çiçekleri Hollanda'dan geliyor. Biz kırsal kesimde olduğumuz için onlar bizim çiçeklerimizi almazlar. Bizim çiçeklerimiz dikenlidir, ellerine batar. Halbuki bilmiyorlar bu çiçekler 400 yıl önce atalarımız tarafınca oraya gönderildi. Atalarımızın gönderdiği çiçekleri Dolarlar, Sterlinler, Eurolar ödeyerek alıyoruz. Buradan da anlıyoruz ki. Bu iktidarın kırsal kesime, çiftçimize, memurumuza, esnafımıza verecek bir şeyi kalmamıştır." dedi.

HAYIR YEMEĞİNE KATILDI

Güneşli'deki seçim irtibat bürosunun açılışının ardından Evciler Köyünün muhtarlık olması nedeniyle düzenlenen Hayır Yemeği ve Hıdrellez Şenliklerine katılan Balkız, burada yoğun ilgi gördü. Balkız, "Seninle birlikte yürüyoruz" sözleri arsında coşkulu bir ziyaret gerçekleştirdi.

SALİHLİ ZİYARETİ

MHP Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız, partisinin Salihli İlçe teşkilatını da ziyaret etti.

Salihli İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ, Kadın kolları Başkanı Esma Sever, yönetim kurulu ve teşkilat üyelerinin yoğun ilgi ile karşıladığı Balkız, teşkilatın isteklerini dinleyen Balkız Partililerle gündemi değerlendirdi. Burada hukukun rafa kalktığını ifade Balkız, "Allah'ın koyduğu her kanun yürürlüktedir ve önüne geçilemez. Doğum ve ölüm gibi, tıpkı yaz ve kış gibi. Onun koyduğu en büyük kanun; hak her şeyin üstündedir. Adalet her şeyin üstündedir. Adaletsizlikle bir ülkeyi yönetemezsiniz. Zulümle dahi bir nebze yönetebilirsiniz, batılla yönetebilirsiniz. Bugün Almanya İslam'la yönetilmiyor. İsviçre İslam'la yönetilmiyor. Ama objektif hukuk düzenini uyguladıkları için o düzen devam ediyor. Adaletsizlik ve zulümle yönetemezsiniz. Saddam yönetemedi, Esad yönetemedi, Libya yönetemedi. Adaletin olmadığı yönetimler gitmek zorunda kalmıştır. 7 Haziran'dan sonra ekonomi olarak güçlü bir program ve adaletli bir yönetim ile sizlere hizmet vermek için yola çıktık." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Zeynel Balkız Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title