Haberler

Balıkesirspor'da Transfer Çalışmaları

Kulüp Başkanı Aktürk: "Orta saha, forvet arkası ve santrfora birer oyuncu alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz" "Karikari ve Lalawele'nin kulüpleriyle anlaştık. Oyuncular ise sürekli bazı ekstra taleplerde bulunuyorlar"

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'da, Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, orta saha, forvet arkası ve santrfora birer oyuncu alıp transferi kapatmayı düşündüklerini söyledi.

Aktürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bucaspor'dan Okan Alkan ile görüşmelerde son aşamaya geldiklerini, bir iki gün içinde bu oyuncunun transferinin netlik kazanacağını ifade etti.

Yaptıkları ve yapacakları transferlerle Balıkesirspor'un lige renk katacağını vurgulayan Aktürk, şöyle konuştu:

"Orta saha, forvet arkası ve santrfora birer oyuncu alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz. Balıkesirspor olarak heyecanlı maçlar oynayacağımızdan eminiz. Bizi izleyenler keyif alacaklar. Karikari ve Lalawele'nin kulüpleriyle anlaştık. Oyuncular ise sürekli bazı ekstra taleplerde bulunuyorlar. Bir iki güne kadar bu futbolcularla ilgili de sonuca varacağız."

Başkan Aktürk, Süper Lig'de daha önce oynamış bir kaleciyle de anlaşmak üzere olduklarını, bu kalecinin yarın akşamki antrenmana katılacağını sözlerine ekledi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesirspor Tuna Aktürk Bucaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title