Haberler

Balıkesirspor, Bolu'da Kampa Girdi

Futbol Şube Sorumlusu Çıkrıkçı: "Bu ligin inşallah kalıcılarından olacağız, bütün mücadelemiz bu yönde"

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor, Bolu'da kampa girdi.

Karacasu beldesindeki otelde hazırlıklarını sürdüren Balıkesir temsilcisi, sabah antrenmanını Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde yaptı. Kamptaki 23 futbolcu, antrenmana ısınma hareketleri ve düz koşuyla başladı

Kısa alanda pas çalışan futbolcular, idmanı yarım sahada yaptıkları maçla tamamladı. 1,5 saat süren çalışmaları Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı ve yöneticiler de izledi.

Çıkrıkçı, AA muhabirine, yeni sezon hazırlıklarına 7 Temmuz'da başladıklarını söyledi.

Çalışmalara Bolu'da devam ettiklerini anlatan Çıkrıkçı, kampın 26 Temmuz'da sona ereceğini, 3 hazırlık maçı yapacaklarını dile getirdi.

"Yoğun çalışma temposu içinde yeni sezona hazırlanıyoruz" diyen Çıkrıkçı, transfer çalışmalarının sürdüğünü, ekibe 2 yeni oyuncunun katılacağını aktardı.

Çıkrıkçı, ilk maçlarını Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'la yapacaklarına dikkati çekerek, "4 büyük takımla içeride oynamamız bana göre avantaj. İnşallah Türk futbolu ve tüm takımlar için hayırlı bir sezon olur. Ligde de bizim durumumuzda olan takımlar ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız. Balıkesir ve Balıkesirspor'u en iyi yerlere getirmek için mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Çıkrıkçı, Spor Toto Süper Lig'e 40 yıl aradan sonra çıktıklarını anımsatarak, "Bu ligin inşallah kalıcılarından olacağız, bütün mücadelemiz bu yönde. Kendi bütçemize göre transfer yapmaya çalışıyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz" ifadesini kullandı. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesirspor Zeki Çıkrıkçı Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title