Haberler

Balıkesir'den Kısa Kısa

Savaştepe Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 50 işçiyi kapsayan bir yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Savaştepe Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 50 işçiyi kapsayan bir yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Özden, yeni sözleşmeye göre, bin 350 lira alan işçilerin bundan sonra bin 700 lira alacaklarını söyledi.

Sözleşmenin işçiler arasında sevinçle karşılandığını belirten Özden, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel'e teşekkür etti

Yüksel ise Savaştepe'ye hizmet veren işçilerin aldıkları ücretleri fazlasıyla hak ettiklerini belirterek, "Görevimizi layıkıyla yerine getirmenin verdiği gururla yaptığımız işlerin arkasında durmaya devam edeceğiz. Amacımız arkadaşlarımız ile Savaştepe'ye hizmet etmek" diye konuştu.

-Bigadiçli çocuklar sirk gösterisi izledi-

Bigadiç Belediyesi'nin katkılarıyla ilçeye getirilen sirk sayesinde Bigadiçli çocuklar, ilk kez canlı sirk gösterisi izledi.

Bigadiç Belediyesi Düğün Salonu'ndaki sirkte çocuklar, piton yılanı ile yapılan gösteri karşısında hem korktu hem eğlendi.

Sirk yöneticisi Ali Turan, sirkin bu bölgede yoğun ilgi görmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Öncelikle Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e bize bu imkanı sunduğu için teşekkür ederim. Bu tür gösteriler, bu yörelerde çok az düzenlendiği için etkinliğimiz oldukça rağbet gördü. Bu da bizleri mutlu etti. Bu bölgede etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Muhabir: Seyhan Kırıcı

Yayıncı: Zafer Akpınar - BALIKESİR

Kaynak: AA / Yerel

Turgay Yüksel Balıkesir Savaştepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title