Haberler

Balıkesir'den Bisikletleriyle Yola Çıkan Büro Memur-sen Üyeleri Sakarya'ya Ulaştı

3 Ağustos’ta başlayacak olan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini duyurabilmek için Balıkesir’den bisikletleriyle yola çıkan Büro Memur-Sen üyeleri, Sakarya’ya ulaştı.

3 Ağustos'ta başlayacak olan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini duyurabilmek için Balıkesir'den bisikletleriyle yola çıkan Büro Memur-Sen üyeleri, Sakarya'ya ulaştı.

3 Ağustos'ta Ankara'da üçüncüsü yapılacak olan ve yaklaşık 2 buçuk milyon memuru ilgilendiren toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini duyurabilmek adına farklı bir eyleme imza atan Memur-Sen'e bağlı Büro Memurları Sendikası üyesi grup, Balıkesir'den başlattıkları eylem kapsamında Sakarya'ya ulaştılar.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sakarya İl Müdürlüğü bahçesine bisikletleriyle gelen üyeler, Memur-Sen'e bağlı Sakaryalı üyeler tarafından karşılandı. Burada bir basın açıklaması yapan Büro Memur-Sen Sakarya Şube Başkanı Cemal Akyol, "Büro Memur-Sen ailesi olarak, 365 gün 24 saat hizmet ve erdemli sendikacılık anlayışıyla hareket ederek, hizmet kolumuzdakiler başta olmak üzere tüm memurlarımız, emeklilerimiz ve aileleri için kazanımlar elde etmek, refah seviyelerini arttırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Başkan Akyol, Büro Memur-Sen olarak taleplerinin takipçisi olacaklarını ve kazanıma dönüşünceye kadar mücadeleden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Öte yandan, Balıkesir'den yola çıkan sendika üyeleri, Sakarya'daki basın açıklamasının ardından şehirden ayrılarak, Düzce ve Bolu güzergahını takip edip Ankara'ya ulaşacak. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memur Sen Balıkesir Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title