Haberler

Balıkesir'de Uluslararası Mermer Heykel Sempozyumu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Marmara Adalar Belediyesi ile birlikte Marmara ilçesinde Uluslararası Mermer Heykel Sempozyumu düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Marmara Adalar Belediyesi ile birlikte Marmara ilçesinde Uluslararası Mermer Heykel Sempozyumu düzenliyor.

24 Temmuz 2015 Cuma günü başlayacak olan sempozyum 21 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek. Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden sempozyuma katılacak olan ünlü sanatçılar tarafından yapılacak olan çalışmalar neticesinde Balıkesir'e toplam 8 adet eser kazandırılacak. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir olarak ilk defa ev sahipliği yapacak oldukları Uluslararası Mermer Heykel Sempozyumu ile tüm dünyaya mermer ihraç eden Balıkesir'in çok daha farklı ve pozitif tanıtımının yapılacağını belirtti. Sempozyumda; 4 Yerli Sanatçı (Prof. Ferit Özşen, Prof. Berika İpekbayrak, Doç. Bülent Çınar, Nilhan Seselan), Malkaz Tsiskadze (Gürcistan), Haik Tokmajya (Ermenistan), Susanne Paucker (Almanya), Genti Tavanxhiu (Arnavutluk) isimli sanatçıların katılımı ile Marmara Adası Saraylar Mahallesinde gerçekleştirilecek. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adalar Belediyesi Balıkesir Türkiye Marmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title