Haberler

Balçova'da Çalkaya Sevinci

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu’nda Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından Balçova bayram yerine döndü.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu'nda Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından Balçova bayram yerine döndü. CHP İlçe Başkanlığı önünde toplanan yüzlerce partili, Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Ali Çalkaya'nın isminin açıklanmasını kutladı.

Meşaleler ile sevinç gösterisinde bulunan vatandaşlarla tek tek kucaklaşan Mehmet Ali Çalkaya kalabalığa hitaben bir konuşma da yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin adım adım iktidara yürüdüğünü ifade eden Çalkaya "Her zaman söylüyorum. Kimin aday olduğu hiçbir zaman önemli olmadı olmayacakta. Önemli olan Balçova'da İzmir'de Türkiye'nin her yerinde partimizin başarılı olmasıdır. Biz bugünden itibaren dünden daha çok çalışacağız" diye konuştu.

CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ise ilçe örgütü olarak süreci çok iyi geçirdiklerini belirterek "Aday adaylarımızın hepsi partimizin bir değeridir. Biz mücadelemizi artık Balçova'da oy oranımızı artırmak için yapacağız. Kapı kapı dolaşarak Ülkemizin içinde olduğu durumu, yapılan yolsuzlukları halkımıza anlatacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu Mehmet Ali Çalkaya Balçova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title