Haberler

44 Malatyaspor - Ovacık Belediye UIaşspor: 4-1

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Ligi 7. Hafta mücadelesinde 44 Malatyaspor, kendi evinde Ovacık Belediye UIaşspor ile oynadığı maçı 4-1 kazandı.

Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) 7. Hafta mücadelesinde 44 Malatyaspor, kendi evinde Ovacık Belediye UIaşspor ile oynadığı maçı 4-1 kazandı.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan mücadelede 44 Malatyaspor'un gollerini Zafer Sağdıç (2), Yusuf Kaygusuz ve Oğuz Han Akar atarken, rakip takım Ovacık Belediye UIaşspor da bir oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Hafta içi istifa eden teknik direktör İsmail Tekin'in yerine Ovacık Belediye Sporla oynanan maçta takımın başında sahaya çıkan kulüp menajeri Fatih İlek maç sonunda yaptığı açıklamalarda, kulübün kendisine böyle bir görev verdiğini ve bu görevi yerine getirmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade ederek, "Hafta içi hocamız istifa etmişti hocasız maça çıkmak zor oldu. Oyunun zor geçeceğini biliyorduk. Tabii ki daha iyi olmak istiyoruz, yukarıdaki ekiplerle kapanmayacak bir puan farkı yok, sadece ekonomik olarak sıkıntıdayız, onu halletmeye çalışıyoruz. Biz 44 Malatyaspor olarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Belediyelerimiz de bize destek olurlarsa daha iyi olur. Yeşilyurt Spor'a Yeşilyurt Belediyesi destek oluyor ama bize her hangi bir belediye destek çıkmıyor. Saha içinde biz onlardan daha iyi mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Hafta içinde istifa eden teknik direktör İsmail Tekin'in 'maddi olanaksızlık futbolculara da yansıyor' açıklamalarını da değerlendiren İlek, "Bizim futbolculara ödememiz gereken şu an için sadece 55 bin TL civarında bir borcumuz var. Bütün kulüplerin borcu var, biz bu konuda çok iyiyiz, bütün sezonu düşünecek olursak 55 bin TL rakam değil, bunun atlından kalkabiliriz. Hocamızın böyle bir takdiri olmuş olabilir biz hocamızı seviyorduk, ayrılmasaydı iyiydi ama hocamızın kararına saygı duyuyoruz. Oyuncularımızın bu konuda bir sıkıntısı yok moralleri yerinde, inşallah en kısa sürede yeni teknik direktörümüz ile anlaşıp bu problemi çözeceğiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Tekin Malatyaspor Yeşiltepe Ovacık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title