Haberler

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor Kulübü, Teknik Direktör Talat Özden ile anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor Kulübü, Teknik Direktör Talat Özden ile anlaştı.

Sezonun ilk maçında kendi sahasında mağlup olan Adıyaman 1954 Spor Kulübünün Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş görevinden istifa etti. Ali Nail Durmuş'un yerine Talat Özden takımın başına getirildi.

Hedefi olan bir takımın başında bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Talat Özden, "Adıyaman'ı temsil eden bir takımın daha üst liglerde mücadele etmesi en büyük arzumuzdur. Bu bakımdan Adıyaman 1954 Spor Kulübü hedefi olan bir takım ve görev aldığımız süre içerisinde tek hedefimiz öncelikle bu takımı 3. Lige çıkarmaktır. Kulüp Başkanımız Hüseyin Koç'un çabasıyla iyi bir ekip oluşturulmuş durumda. Takım içerisinde yakın tanıdığım sporcu arkadaşlarımız var, bu bakımdan takıma çok yabancı kalmayacağım. Gelir gelmez çalışmalarımıza başladık. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Şehit Kamil maçı var. Bu maçı kazanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Kulüp olarak takımın başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü başkanı Hüseyin Koç, "Bilindiği üzere sezonun ilk maçında kendi sahamızda almış olduğumuz yenilginin ardından takımın başında bulunan Ali Nail Durmuş hocamız görevinden istifa etti. Biz de yönetim olarak yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Talat Özden hocamızla anlaşmaya vardık. Kendisi özellikle Körfez Spor Kulübü'nde büyük başarılara imza atmıştır. Amatör ligden aldığı takımı önce 3. Lige ardından da 2. Lige çıkarmıştır. İnşallah aynı başarıyı burada da gösterip, takımımızı üst lige taşımak için elinden geleni yapacağına inancımız tamdır. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Şehit Kamil Belediyespor maçı var ve bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Koç Adıyaman Yerel Haberler

title