Haberler

Bakkalların Akca'ya Güveni Tam

Manavgat Bakkallar Bayiler Büfeciler Odası’nın 2014 yılı Olağan Genel Kurulu’nda Abdullah Akca, yeniden başkan oldu.

Manavgat Bakkallar Bayiler Büfeciler Odası'nın 2014 yılı Olağan Genel Kurulu'nda Abdullah Akca, yeniden başkan oldu.

Otogar içerindeki Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurula CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, MHP İlçe Başkanı Yener Çiviler, SP İlçe Başkanı İbrahim Maslak, BBP İlçe Başkanı Mehmet Çayır, MHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Raşit Doğan Enhoş, SP Manavgat Belediye Başkan adayı İlhami Demiral, CHP İl Genel Meclis üyeleri Halil Kula ve Mehmet Özen, Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Manavgat Esnaf Odası Başkanı Hasan Çelik, Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Servisçiler Odası Başkanı Mahir Özden, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Manavgat Süt Birliği Başkanı Bilal Ay, Kırmızı Et Birliği Başkanı Abdurahman Erdoğan, Bakkallar Odası üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Seçimde 596 üyeden 457'sinin oyunu alan Abdullah Akca, yeniden başkan oldu.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yapan Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akca, "Manavgat'ın bakkal bayi meslektaşlarım. 4. Olağan Kongremize sabahın erken saatlerinden bu zamana kadar bizleri desteklemenizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Yalnız ben bu sonuçtan memnun olmadım ki, bir dönem önce de böyle çok büyük bir destekle bu görevi vermiştiniz. Bu açık destek karşısında bir şeyler yapmadım mı kendimi çok rahatsız ediyorum. Yasalar da el vermiyor. İnşallah Büyükşehir Yasası'na geçtikten sonra çok önemli en azından seyyar satıcı gibi sorunları çözeriz diyorum. Anayasa Mahkemesi Başkanı da akşam saat 22.00'den sonraki alkol yasağını çözer. Benim de artık kalkıp söyleyecek bir şeylerim olur. İnanın bunları çözemezsek hiç sevinmiyorum. Sevinemeyeceğim, çünkü her gün küçük esnaf, KOBİ esnafı olarak bir bir tükenmekte olduğumuzu düşünüyorum. Manavgat bakkalına hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ederim, saygılar sunarım" dedi.

Abdullah Akça başkanlığındaki Bakkallar Odası Yönetim ve Denetim Kurulları'nda şu isimler bulunuyor:

"Yönetim Kurulu: Hüseyin Kalkan, Süleyman Ünal, A. Yaşar Bal, Süleyman Öz, Seyfettin Aktaş, Celil Çataltepe,

Denetim Kurulu: Hüseyin Dönmez, Erhan Gülçelik, Hasan Kal" - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Raşit Doğan Enhoş İbrahim Maslak Ahmet Öztürk Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title