Haberler

Bakırköy Belediyesi'nden Hopa'ya Yardım

Bakırköy Belediye Başkanı Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Hopa’da yaşanan sel felaketinin ardından 3 TIR dolusu yardım malzemesini bölgeye gönderdi.

Bakırköy Belediye Başkanı Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Hopa'da yaşanan sel felaketinin ardından 3 TIR dolusu yardım malzemesini bölgeye gönderdi.

Hopa'da yaşanan sel felaketine Bakırköy Belediyesi duyarsız kalmadı. Yaşanan felaketin ardından Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 3 TIR dolusu acil yardım malzemesini Hopa'ya gönderdi. TIR'ların içerisinde yiyecek, su, ilaç, giyecek ve temizlik maddeleri gibi temel ihtiyaç malzemeleri bulunuyor.

Hopa'da yaşanan sel felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Kerimoğlu, "Hopa'da 8 yurttaşımızın hayatına mal olan sel felaketinin ardından aldığımız bilgilere göre acil bir şekilde su, yiyecek ve giyecek ihtiyacı baş göstermiş. Belediyemizin Sosyal İşler Müdürlüğü ve gönüllü yurttaşlarımız hemen organize olarak 3 TIR dolusu acil yardım malzemesi toparladı ve araçlarımızla ivedi bir şekilde toplanan yardımları gönderiyoruz. 1 TIR su, 1 TIR yiyecek malzemesi ile 1 TIR giyecek, temizlik malzemesi ve ilaç Hopa'daki yurttaşlarımızın elinde olacak. Ülkemizde bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını diliyorum. Ayrıca Hopa'da yaşanan felaketi içinde hissederek yardıma koşan Bakırköylü yurttaşlarıma da çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Kerimoğlu Bakırköy Hopa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title