Haberler

Bakırköy Belediyesi'nde Çaycının Dövülmesi Soruşturması

Bakırköy Belediyesi eski çaycısı Anıl Koç'un kendisini darp ettikleri gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunduğu Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, koruması ve şoförü hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Bakırköy Belediyesi eski çaycısı Anıl Koç'un kendisini darp ettikleri gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunduğu Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, koruması ve şoförü hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucu Kerimoğlu ve şoförü hakkında takipsizlik kararı verilirken, koruması Zeynal Öncü hakkında ise "Kasten yaralama" suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Anıl Koç'un 17 Kasım 2015 tarihinde kendisini Bakırköy Belediyesi'ndeki makam odasının önünde darp ettiğini öne sürdüğü Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, koruması Zeynel Öcal ve şoförü Akın Güler hakkında yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı.

Olaydan sonra 6 günlük iş göremezlik raporu alarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Anıl Koç, iş yerinde yaşanan sorun nedeni ile Başkan Kerimoğlu'nun yanına çıktığını, bu sırada Başkan Kerimoğlu, koruması Öcal ve şoförü Güler tarafından darp edildiğini öne sürmüştü.

BAŞKAN HAKKINDA TAKİPSİZLİK KORUMAYA DAVA

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Raif Bıkmaz tarafından yürütülen soruşturma sonucu Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve şoförü Akın Güler hakkında, dinlenen tanıkların lehte beyanları ve elektrik kesintisi nedeniyle olay gününe ait görüntülü kaydın olmaması gerekçe gösterilerek takipsizlik kararı verilirken, koruma Zeynel Öcal hakkında "Kasten yaralama" suçundan dava açıldı.

Bıkmaz'ın hazırladığı iddianamede, belediyede çalışan şikayetçi Anıl Koç'un, Başkan Kerimoğlu tarafından iş yerindeki çalışma düzeni ile ilgili olarak makama çağrıldığı belirtildi. Şikayetçinin Başkan Kerimoğlu'nun odasından çıktıktan sonra şüpheli Zeynel Öncü tarafından şikayet edildiğini düşünerek ona tepki gösterdiği, Koç ve Öncü'nün bu nedenle tartıştıkları belirtilen iddianamede, tartışma sonrası çıkan kavgada şikayetçinin vücudunda basit tıbbi müdahale ile iyeleşemeyecek derecede kırıklar oluştuğu belirtildi. Olaydan sonra dinlenen tanıkların araya girmesi ile kavganın sona erdiği belirtilen iddianamede, Zeynal Öncü'nün "Kasten yaralama" suçundan 1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

İddianamenin gönderildiği Bakırköy 40. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul ederek duruşma günü verdi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Bülent Kerimoğlu Bakırköy Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title