Haberler

'Bakar Mısınız?' Nazillilileri Kahkaya Boğdu

Nazilli Belediyesi'nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sinan Bengier ve arkadaşları 'Bakar mısınız?' adlı tiyatro oyunu ile Nazillili tiyatro severler için sahne aldı.

Nazilli Belediyesi'nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sinan Bengier ve arkadaşları 'Bakar mısınız?' adlı tiyatro oyunu ile Nazillili tiyatro severler için sahne aldı.

Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ünlü tiyatrocu Sinan Bengier'in yazıp yönettiği 'Bakar mısınız?' adlı tiyatro kabareyi Nazillililer ile buluşturdu.

Kültür Sanat etkinlikleri ile Nazilli'yi son 5 yılda bir kültür sanat şehrine dönüştüren Nazilli Belediyesinin kültür etkinliği kapsamında Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda ücretsiz olarak organize ettiği şarkılı ve danslı 2 perdelik kabare verdiği toplumsal mesajlarıyla da tiyatro severlerden büyük alkış aldı. Sinan Bengier ile birlikte; İyi Fikir Tiyatrosu oyuncuları Umut Oğuz, Ferda Çakırel, Ayşegül Aktaş, Hilmi Erdem, Abdullah Uysal, Tolga Güleryüz, Tuncay Gürel, Suat İnal ve Suhendan Zehiroğlu'nun da rol aldığı kabare izleyicileri kırıp geçirdi. Gece sonunda ayakta alkışlanan oyuncular, izleyenleri tam kadro olarak selamlarken tiyatro oyununu baştan sona kadar ilgiyle izleyen İlçe Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, 2. Ağır Ceza Reisi Numan Kılınç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz ve MHP İlçe Başkanı Engin K.Engin Özcan, Sinan Bengier ve İyi Fikir Tiyatrosu oyuncularına teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

BENGİER, ALICIK'A TEŞEKKÜR ETTİ

Birçok sinema filmi ve tiyatroda rol alan başarılı oyuncu ve tiyatrocu Sinan Bengier, Nazilli Belediyesi'nin sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Nazilli'de gördüğümüz ilgi bizi çok sevindirdi. Mutlu olduk, gurur duyduk. Bizler arkadaşlarımızla her türlü sıkıntıya rağmen sahnedeyiz olmaya da devam edeceğiz. Halkımız ve yerel yönetimler sanata sahip çıkıyor. Nazilli Belediyesi ve Nazilli halkı da bunun en güzel örneğini gösterdi. Bu fırsatı yaratan ve sağlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a çok teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sinan Bengier Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title