Haberler

Bakan Zeybekçi: İdam Cezasını Getirmemiz Gerekiyor

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Özgecan Aslan gibi insanlığın katledildiği cinayetler için idam cezasını getirmemiz gerekiyor" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Twitter adresinden Mersin'in Tarsus ilçesinde 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili mesajlar attı.

Zeybekçi şunları kaydetti:

"Özgecan Aslan yavrumuza Allah'tan rahmet ve ailesine sabır diliyorum. Rabbim, yavrumuzu cennetinin en güzel yerine koysun inşallah. Özgecan Aslan gibi insanlığın katledildiği cinayetler için idam cezasını getirmeyi, hassasiyetle tartışmamız ve getirmemiz gerekiyor."

İlgili Haberler
500

Yorumlar (320)

elif.mobilWeb@haberler.com:

Yaşa vaar oll

406
1
yanıtYanıtla
malatyali:

Kesinlikle sayin bakana katiliyor ve destekliyorum. İdam geri gelmelidir.

60
2
yanıtYanıtla
nizam hoca:

Sayın bakan, idam cezası yok mu? İŞİD gibi mi olmak istiyorsunuz? Size bir öğretmen olarak fikrimi söyleyeyim mi? ATATÜRK''ün fikirlerini örnek alın yeter. . . Sapığa idam vız gelir. . . Doğurduğunu veya doğurttuğun eğitmez iseniz bu olur. . .

11
33
yanıtYanıtla
şinasi:

tecavüze idam şart

37
1
yanıtYanıtla
DERİN:

idam gelsin ama tecavüzcülere sapıklara teröristlere masum insan öldürenlere gelsin. eğer ki idam geldikten sonra amacı dışında kararlar alınırsa şuan ki bağımsız olmayan yargı ile o zaman ülke bölük pörçük olur. bu güvensiz saltanat ile bu işinde bohu çıkar asıl padişahlık o zaman olur

33
2
yanıtYanıtla
amobilWeb@haberler.com:

İdam gelmesin diye savunan lar kendi başlarına gelse ne derlerdi acaba

32
1
yanıtYanıtla
Cevat Gunaydin:

Sayin Bakan Zeybekciye katiliyorum. Tecavuz ve cocuk katillerine idam cezasinin geri getirirlerse ulkemize cok hayirli bir is yaparlar. Ve kisi olarak ben ve cevrem kendilerine oyumuzu verecegiz. . . . . .

31
1
yanıtYanıtla
SAÇMA SAPAN YOTUM YAPMAYIN:

İDAM ÇÖZÜM DEĞİL İRAKTA TECAVÜZ EDENLERİ İBRET OLSUN DİYE HALKIN ÖNÜNDE İDAM EDİYOR VE HALA TECEVÜZ YILLARDIR SÜRÜYOR DEMEKKİ İDAM ÇÖZÜM DEĞİL. . . OZAMAN HIRSIZLIK YAPANIN ELİNİ KESSİNLER ESKİDEN OLDUĞU GİBİ. . SOKAKTA BİR GARİBAN ÖLSE BÖYLE BU KADAR AĞLAMAZLAR

1
31
yanıtYanıtla
DoktormobilWeb@haberler.com:

Idam böyle caniler için kurtuluştur bence kısasa kısas

32
0
yanıtYanıtla
eylemmobilWeb@haberler.com:

Yemin ediyorum mersinde cumhuriyet meydanında asilmali bu itler .

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 320 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title