Haberler

Bakan Tüfenkci, Direnişin Simgesi Cesur Yürekleri Kutladı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 15 Temmuz darbe girişiminde tanklara karşı direnişin simgesi haline gelen Malatyalı hemşehrilerini kutladı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 15 Temmuz darbe girişiminde tanklara karşı direnişin simgesi haline gelen Malatyalı hemşehrilerini kutladı.

Bakan Tüfenkci, 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü PDY örgütünün terörist darbe girişiminde Malatya'da darbecilerin bıraktığı tankı kullanan Mustafa Özbey, Atatürk Havalimanı'nda bir tankın önüne yatan Metin Doğan, darbe girişimine karşı kamyonla Taksim'e çıkan Şerife Boz, eşi Şenol Boz ve komşusu Gülseher Yüksel'i TBMM'de kabul etti.

Darbe gecesi gösterdikleri asil ve vakur direnişin 780 bin kilometrelik vatan sathında 79 milyonu coşturduğunu kaydeden Bakan Tüfenkci şöyle dedi:

"O gece ülkemizin geleceğini karartmayı hedefleyen hainlere karşı yeni bir istiklal mücadelesi verdiniz. O gece bu parlamentoda tüm siyasi partiler onurlu ve ortak bir duruş sergiledi. Şahsınızda, aziz milletimize, o gece sokaklara çıkıp vatanını savunan her bir vatandaşımıza ve onların kahraman ailelerine şükranlarımı sunuyorum.15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhu şahlanmış, adeta milletimizin o ruhu tüm dünyada yankılanmıştır. O gece milletimiz, sadece Malatya ve Ankara'da değil, vatan toprağının her köşesinde adeta destan yazdı. İhanet şebekesinin hain planları altüst etti" - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Mustafa Özbey Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title