Haberler

Bakan Kılıç, Açılış Törenine Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Eskişehir'de: - "Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin beraberliği daim olacaktır, bundan eminiz.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Eskişehir'de: - "Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin beraberliği daim olacaktır, bundan eminiz. Gençliğimizin birlik ve beraberliği, ülkemizi kuvvetli yarınlara taşıyacaktır"ESKİŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin beraberliği daim olacaktır, bundan eminiz. Gençliğimizin birlik ve beraberliği, ülkemizi kuvvetli yarınlara taşıyacaktır" dedi.Kılıç, Eskişehir'de Yıldıztepe Mahllesi'nde düzenlenen, Göztepe, Gültepe, Yenikent ve Yılldıztepe Mahalle Temsilcilikleri açılış törenine katıldı. Vatandaşlardan aldıkları milli iradeyi temsil görevini hiçbir zaman hiçbir şart altında ezdirmeyeceklerini belirten Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sözünü anımsatarak, dik duracaklarını ama hiçbir zaman diklenmeyeceklerini söyledi. Bakan Kılıç, ağustos ayı içinde Türkiye'de çok hızlı ve büyük değişimlerin yaşandığını dile getirerek, şöyle konuştu: "AK Parti olarak Kurucu Genel Başkan'ımız görevi, Genel Başkan'ımız ve Başbakan'ımız Ahmet Davutoğlu'na devretti. Biz şu anda Genel Başkan'ımızın ve Başbakan'ımızın direktifleri doğrultusunda AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren nasıl çalıştıysak, aynı şevkle, aynı heyecanla, aynı birliktelikle ve aynı kararlıkla gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz."AK Parti'den önce Türkiye'de hükümet, Başbakan, Cumhurbaşkanı değişimlerinin sancılı olduğunu anlatan Kılıç, şöyle devam etti: "AK Parti önderliğinde Türkiye'de demokrasinin geldiği noktayı hep birlikte Ağustos ayında gördük. 20 gün içinde Genel Başkan, Hükümet ve Cumhurbaşkanı değişimi oldu ve Türkiye'de her şey gayet sakin bir şekilde işlemeye devam etti. Olağanüstü hiçbir durum yaşanmadı. "Dört mahallenin temsilciliklerinin açıldığını anımsatan Kılıç, "Bizim birlikteliğimiz ve beraberliğimiz öyle küçük olaylardan, basit işlerden etkilenecek, yok edilecek kadar zayıf değil. Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin beraberliği daim olacaktır, bundan eminiz. Gençliğimizin birlik ve beraberliği, ülkemizi kuvvetli yarınlara taşıyacaktır" ifadelerini kullandı. Eskişehir'e yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Bakan Kılıç, daha sonra partisinin İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, AK Partili ilçe Belediye Başkanları'yla bir araya geldi. .

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Eskişehir Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title