Haberler

Bakan Işık Gebze ve Körfez'de Tura Çıktı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Gebze ve Körfez ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Gebze ve Körfez ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Körfez ve Gebze ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran eşlik etti.

Bakan Işık, Gebze'deki ilk ziyaretini ise Gebze Ticaret Odası'na gerçekleştirdi. Fikri Işık GTO ziyaretinde, Başkan Nail Çiler ve yönetim kurulu üyeleriyle istişare toplantısı yaptı. Bakan Işık ve beraberindekiler daha sonra Gebze esnafları ile Kars, Ardahan ve Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği'ne misafir oldu.

Gebze temaslarını tamamlayan Bakan Işık, öğleden sonra Körfez ilçesine geçti. İlçede ilk adres, Körfez Emlak Konut oldu. Kent konut sakinleriyle buluşan Fikri Işık'a Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve TOKİ İstanbul Bölge Emlak Daire Başkanı eşlik etti. Sohbet toplantısında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, mahalleliye bazı müjdeler verdi. Bakan Işık, mahalleliye 2016 Eylül ayında sağlık ocağı sözü verdi. Bakan Işık ayrıca ağız ve diş sağlığı merkezinin inşasının yapılacağını, mobese ve güvenlik ihtiyaçlarının karşılanacağını da ifade etti. Mahalle sakinlerinin kadrolu öğretmen talebine de olumlu yanıt veren Işık, kendisinin de eğitimci olduğunu hatırlatarak ilkokuldaki öğretmen isteğini bizzat kendisinin takip edeceğini söyledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, daha sonra Körfez ilçesindeki kanaat önderleriyle toplantı yaptı. Kanaat önderleri ile ülke ve kent siyaseti üzerine konuşan Işık, birlik ve beraberlik mesajları vererek istikrarın önemini vurguladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Baran Fikri Işık Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title