Haberler

Bakan Fikri Işık Müsiad İftarına Katıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kocaeli Şubesi'nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kocaeli Şubesi'nin düzenlediği iftar programı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da katılımıyla gerçekleşti. Programa Bakan Işık'ın yanı sıra Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz çok sayıda iş adamı, sanayici ve iş adamlarının aileleri katıldı.

MÜSİAD Şube Başkanı Ayvaz'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "MÜSİAD sadece para kazanmak için değil, ülkenin değerlerini koruyan bir yapıdır. MÜSİAD'ın tüm üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen iftar organizasyonu için MÜSİAD yönetimine teşekkür eden Bakan Fikri Işık ise, "MÜSİAD Türkiye'nin zor dönemlerinde çok doğru ve düzgün duruşlar sergiledi. 28 Şubat'a kimsenin ağzını açamadığı bir dönemde MÜSİAD gerçekleri çok yalın bir şekilde ortaya koydu. O dönemden bu döneme kadar Türkiye'nin gelişmesinde çok önemli katkısı oldu. MÜSİAD Türkiye'nin rant değil, sürdürülebilir bir ekonomi ile gelişeceğine inan ve bunun için çalışan bir kurumdur. Yaptığı çalışmalar Türkiye'nin reel ekonomide karşı karşıya kaldığı sorunları ve çözümlerini ortaya koyan raporlar hazırladı" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu Fikri Işık Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title