Haberler

Bakan Çelik'ten Kütahyalı Erkasap Ailesine Taziye ve Plaket

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ile Birlikte, 16 Derslikli Bir Okul Yapımına Başlayan ve Yaklaşık 5 Ay Önce Vefat Eden Hayırsever İş Adamı Selahattin Erkasap'ın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulunarak Eşi Aysel Erkasap'a Plaket Takdim Etti.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ile birlikte, 16 derslikli bir okul yapımına başlayan ve yaklaşık 5 ay önce vefat eden hayırsever iş adamı Selahattin Erkasap'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak eşi Aysel Erkasap'a plaket takdim etti.

İnceleme, açılış ve eğitimdeki eksiklerinin belirlenmesi ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü koordinasyon toplantısı yapan Çelik, toplantının ardından vefat eden hayırsever işadamı Selahattin Erkasap'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra, teşekkür plaketi verdi.

Hayırsever iş adamı Selahattin Erkasap isminin yapılmakta olan okulda yaşayacağını ifade eden Bakan Çelik'e, Vali Şükrü Kocatepe, Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Muammer Yaşar Özgül ve KÜTSO Başkanı Nafi Güral eşlik etti.

(EFE) 20.05.2008 15:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title