Haberler

Bakan Çelik'ten Düğün Halayı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, nikah şahitliğini de yaptığı AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk'ün düğününde halay çekti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, nikah şahitliğini de yaptığı AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk'ün düğününde halay çekti.

Bakan Çelik, merkez Haliliye ilçesinde Sedat Ertürk ile Songül Bucak çiftinin düğün merasimine katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin kıydığı nikahta şahitlik yapan Çelik, evlilik cüzdanını da geline vererek damatla ömür boyu taşımaları dileğinde bulundu.

Düğünde mahalli sanatçıların söylediği parçalarla ritm tutan Bakan Çelik, davetlilerin ısrarlı talebi üzerine aralarında partisinin eski ve yeni milletvekillerinin de bulunduğu katılımcılarla halay çekti. Bakan Çelik davulcuya da bahşiş verdi.

Çelik halay çekerken çok sayıda davetli de havaya para attı.

Törene Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Ahmet Eşref Fakıbaba, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sedat Ertürk Faruk Çelik Şanlıurfa AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title