Haberler

Bakan Çelik, Şanlıurfaspor'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Pazartesi günü Karşıyaka ile karşılaşacak Şanlıurfaspor'u tesislerde ziyaret ederek, futbolculara baklava ikram etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Şanlıurfa'da- Çelik, pazartesi günü Karşıyaka ile karşılaşacak Şanlıurfaspor'u tesislerde ziyaret ederek, futbolculara baklava ikram ettiŞANLIURFA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sıkıntısıyla ilgili "Bu işin müsebbiplerini ortaya çıkaracağız" dedi.Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Çelik, GAP Vadisi Tesisleri'ne geçerek PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'u ziyaret etti.Burada pazartesi günü oynanacak Karşıyaka maçı için İzmir'e hareket etmeye hazırlanan futbolcularla bir araya gelen Çelik, takıma başarı diledi. Çelik, daha sonra oyuncu ve teknik heyete baklava ikram etti.Bakan Çelik, Sarı-yeşilli ekibin güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve Süper Lig'e çıkacağına inandığını belirtti.GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sıkıntısına da değinen Çelik, "Lig, yeni başladı bir şey söylemek için henüz erken ama talihsizlik işte içeride maç oynayamıyoruz. Bu işin müsebbiplerini ortaya çıkaracağız. Bakanlık soruşturma başlattı. Bu maçtan sonra inşallah Şanlıurfaspor konuşulmaya başlanacak" dedi.Çelik ve beraberindekiler daha sonra tesisleri gezerek Başkan Fethi Şimşek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. -

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfaspor Faruk Çelik Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title